Logo no.sciencebiweekly.com

Dette er Amerikas Pet-Friendliest Companies of 2018

Innholdsfortegnelse:

Dette er Amerikas Pet-Friendliest Companies of 2018
Dette er Amerikas Pet-Friendliest Companies of 2018

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Dette er Amerikas Pet-Friendliest Companies of 2018

Video: Dette er Amerikas Pet-Friendliest Companies of 2018
Video: Trump stops to retrieve Marine's hat 2024, April
Anonim

Bilder av: Maria_Savenko / BigStock

Leter du etter en pet-vennlig jobb? Her er de selskapene hver pawrent ønsker å jobbe for.

Det er ingen hemmelighet at kjæledyrsforeldre inkluderer deres lure følgesvenn i alle sine beslutninger. Feriedestinasjoner, datoer, nabolag og til og med arbeidsplasser: Dyrevennlig er en av de viktigste faktorene som kan svekke deres beslutning.

Og selskaper har lagt merke til. Flere og flere arbeidsplasser er innbydende katter og hunder, og tilbyr andre kjæledyrvennlige insentiver, som for eksempel bladblader. Men selv om konkurransen er imponerende, har noen selskaper vært et skritt foran de andre når det gjelder deres pawesomeness. Ifølge Wellness Natural Pet Food, her er en liste over topp 10 kjæledyrvennlige selskaper:

  1. Tito's Handmade Vodka (Austin, TX) - I tillegg til å tillate hundene på kontoret hver dag, er folk på Tito lidenskapelig om å hjelpe våre firebente venner i nød gjennom deres Titos Vodka for Dog People-program.
  2. Petcube (San Francisco, CA) - OK, dette er ikke en overraskelse: Et selskap som lager kjæledyrkameraer er et flott sted å jobbe hvis du er kjæledyrsforelder. Selskapet har kjæledyrvennlige kontorer (noen ganger til og med hendelser og bedriftsfunksjoner), og deres ansatte nyter ulike fordeler, fra kjæledyrsopphold til etterspørte rådgivere.
  3. Harpoon Brewery (Boston, MA) - Som selskapets konsernsjef, Dan Kenary, er en stor hundelsker, i dette ølproduksjonsselskapet, er hver dag en dag for deg.
  4. BISSELL Homecare (Grand Rapid, MI) - Bissells kontor har noe som heter Pet Spot - et hundeutpekt område med vannboller, turstier, opprydningsstasjoner og tonnevis av smakfulle godbiter (med spesielle spesielle som iskrem til hunder).
  5. Glassdør (Mill Valley, CA) - Som et selskap bak nettsiden som gjør det mulig for ansatte og tidligere ansatte anonymt å vurdere selskaper, vet Glassdoor hvordan de skal holde sine peeps lykkelige og klagefrie. Og det er ved å være et hundevennlig arbeidsområde de siste fem årene!
  6. Zoosk (San Francisco, CA) - Ikke bare at deres kontorer er kjæledyrvennlige, men dating service selskapet har også morsomme kjæledyr incentiver som å gi ut "hunden av måneden" priser.
  7. Zogics (Lenox, MA) - Internal Slack kanal vie til furbabies og en "Pawternity" -politikk som gir nye kjæledyr foreldre en ekstra uke med PTO, et gavekort for kjæledyr, og en levetidstilførsel av Zogics Pet Shampoo er bare noen av de pet-inspirerte fordelene.
  8. O.H.S.O. Bryggeri, destilleri og restaurant (Phoenix, AZ) - I tillegg til å skaffe penger til dyrehjem, tilbyr selskapet gratis hjemmelagde hunderterter og burgere, samt "barking bars" (kraner som fyller vann for hundeboller) for sine husdyr.
  9. Fueled (New York, NY) - Selskapet gjorde hver dag en hundevennlig dag, slik at deres ansatte er frie til å bringe sine lure følgesvenner til arbeidsplassen når de vil.
  10. TerraCycle (Trenton, NJ) - Valpene er velkomne til selskapets kontorer - men doggos kan også bruke noen av de spesiallagde konferanserommene og utendørsområdene for deres fornøyelse.

Anbefalt: