Logo no.sciencebiweekly.com

Feire "National Get a Pal for kjæledyrdagen din" 19. november [Video]

Innholdsfortegnelse:

Feire "National Get a Pal for kjæledyrdagen din" 19. november [Video]
Feire "National Get a Pal for kjæledyrdagen din" 19. november [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Feire "National Get a Pal for kjæledyrdagen din" 19. november [Video]

Video: Feire
Video: Феномен Бруно Грёнинг – документальный фильм — ЧАСТЬ 3 2024, April
Anonim

Det er den perfekte dagen å vurdere å ta en venn for kjæledyret ditt

PetGuide.com dedikerer måneden november til flere kjæledyr eierskap, og vi var begeistret for å høre at "National Get a Pal for kjæledyr dagen" er tirsdag 19. november.

Et PAL-initiativ for kjæledyr legger til, National Get a Pal for din Pet Day ble opprettet for å feire flere kjæledyr eierskap og vurdere å ønske velkommen flere kjæledyr inn i hjemmet. Ifølge American Pet Products Association's (APPA) 2013/2014 National Pet Owners Survey, er det flere hundre eierskap med hundre prosent av husholdningenes husholdninger i USA som eier mer enn ett kjæledyr (opp fra 42 prosent av husstandene i 2010).

"Denne utpekte dagen er en god mulighet til å spre budskapet om at mennesker som dyr også trenger venner og følgesvenn når eiere er borte fra hjemmet, sier Bob Vetere, APPA President og CEO. "Pets Add Life handler om å fremme ansvarlig pet eierskap, og vi oppfordrer virkelig nåværende eiere til å vurdere å ønske velkommen flere kjæledyr av alle typer inn i hjemmet."

Hvis du aldri har hørt om PAL før, er det en fantastisk ideell kampanje grunnlagt av APPA som hjelper til med å spre glede og fordeler med ansvarlig pet eierskap og oppfordrer til økt dyr adopsjon.

Vi synes det er en fantastisk ide og oppfordrer deg til å tenke på å bringe hjem en ekstra furry, fjær eller finned pal hjem. Og fordi vi er store fans av PALs kreative og morsomme videoer, tenkte vi at vi legger til det siste for deg, med tittelen "Mouse Rover", for å nyte. Se det under!

Anbefalt: