Logo no.sciencebiweekly.com

CNIB trenger hjelp kjærlige valper? Registrer oss!

Innholdsfortegnelse:

CNIB trenger hjelp kjærlige valper? Registrer oss!
CNIB trenger hjelp kjærlige valper? Registrer oss!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: CNIB trenger hjelp kjærlige valper? Registrer oss!

Video: CNIB trenger hjelp kjærlige valper? Registrer oss!
Video: Give a Dog a Job | Canine Companions and BraunAbility | Chrysler Pacifica 2024, April
Anonim

Det kanadiske National Institute for the Blind (CNIB) kunngjorde nettopp en hundelskerens drømmejobb - en mulighet til å elske og heve snart-å-være guide hunder.

Jeg kan være partisk, men som kjæledyrskribent for PetGuide.com har jeg den beste jobben i verden.

Når det er sagt, har Canadas National Institute for the Blind (CNIB) nettopp gitt ut informasjon om en jobb som bare kan ta valpekaken - en offisiell Puppy Raiser!

Relatert: American Humane Slår Shelter Dogs to Service Dogs For Veterans

CNIB startet bare 100 år med lansering av deres Guide Dog Program, som vil heve og trene hundene til tjeneste dyr for personer med synstap. De første trainees ankom i Canada tidligere denne uken, ser så søte og klare som mulig, og de fører vei for de forventede valpene som kommer inn i programmet i løpet av det neste året. Kule gylne retrievere, Piper og Baker, er på mål for å bli de første kandidatene i slutten av 2018, og bli matchet med klienter kort tid etter.

For å hjelpe innsatsen ser CNIB på Puppy Raisers i Toronto, Winnipeg og Halifax. Puppy Raisers ville ikke være ansvarlig for faktisk opplæring, men for grunnleggende kjærlighet, omsorg og valpforberedelse fra en alder av åtte uker til ca 12-15 måneder. Puppy Raiser vil være en del av CNIBs overvåkede lydighets- og sosialiseringsprogram, og alle kostnader for valpene vil bli betalt av CNIB.

CNIBs president og administrerende direktør John Rafferty sier at kanadiere med synstap har delt ut hvilke tjenester og valg de vil ha når det gjelder servicehunder, og CNIBs formål er å trene deres servicehunder for å møte disse behovene. Viktigst av alt, sier Rafferty, at de ønsker å sikre maksimal suksess for hver person med en guidehund - for både bruker og hund. Full glede av det forholdet er en prioritet.

Relatert: Cheer for disse bedårende pups Prepping For Puppy Bowl [Video]

Som en del av initiativet, er CNIB i gang for å få akkreditering fra International Guide Dog Federation, som vil fokusere på blinde / svaktsynte brukere. De vil bare jobbe med Golden eller Labrador Retrievers fra toppveiledere, og de skal skreddersy treningsplaner og mål basert på partnerskap med brukeren. Dette kan til og med inkludere trening i brukerens hjemmegruppe. Alt dette vil bli gjort uten kostnad for brukeren, og både bruker og hund vil ha CNIBs full støtte gjennom hundens liv.

CNIB nasjonalt styremedlem Victoria Nolan er optimistisk om programmet, da det er nesten en halv million svake personer og blinde personer i Canada. En guidehund tilbyr frihet, selvtillit og mobilitet, og Nolan håper at programmets advokat for tilgjengelighet vil gi guidehundbrukere muligheten til å gå hvor som helst og / eller gjøre noe uten diskriminering.

Og alt begynner med å elske på noen furry fluffs før de starter sin viktige trening. Hvis du er interessert i å registrere deg for den (andre) beste jobben noensinne, kan du finne mer informasjon på CNIBs Guide Dog Volunteer-side.

Anbefalt: