Logo no.sciencebiweekly.com

Craft Brewery Kickstarter har som mål å tjene pinner og hjelpe puppene

Innholdsfortegnelse:

Craft Brewery Kickstarter har som mål å tjene pinner og hjelpe puppene
Craft Brewery Kickstarter har som mål å tjene pinner og hjelpe puppene

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Craft Brewery Kickstarter har som mål å tjene pinner og hjelpe puppene

Video: Craft Brewery Kickstarter har som mål å tjene pinner og hjelpe puppene
Video: ТОП-5 разоблачителей НЛО 2024, April
Anonim

Bilder av: Tim Robeson / Bold Life Magazine

Lagre dyr og lage øl - nå er det en ide vi kan heve glass til! Sanctuary Brewing Companys smarte Kickstarter-kampanje kombinerer deres kjærlighet til øl med sin kjærlighet til å redde.

Sanctuary Brewing Company, som ligger i Hendersonville, N.C., kombinerer liten batchbrygging med dyrs advocacy. Tre flaggskip øl og en roterende trykk på 10 sesongmessige brews gir mange alternativer, men de har også gjestebryggere fra regionen, inkludert en hel trykk dedikert til cider øl.

Kombinere deres kjærlighet til håndverksøl og deres lidenskap for dyreforsvar, medeierne Joe Dinan og Lisa McDonald samarbeidet med lokale organisasjoner: Asheville Humane Society, Blue Ridge Humane Society, Brother Wolf Animal Rescue og Full Circle Farm Sanctuary. De vil koordinere frivillige grupper for å hjelpe og selge varer på deres vegne. Det kjæledyrvennlige bryggeriet gleder seg også til leashed, vennlige kjæledyr, og de planlegger å være vert for adopterings netter, arrangementer og salgsfremmende øl. I deres eget hjem er Dinan og McDonald kjæledyr foreldre til 15 dyr og har fostret nesten 30 mer i løpet av det siste og et halvt år.

Relatert: Denne Brew's For Bowser: Øl For Hunder er en kul, forfriskende trend

Som om det ikke er nok til å oppfordre deg og din valp til å trekke opp en barstol og nyte en øl, opererer de også med samfunns- og miljøbevissthet. Maten er hentet lokalt fra grusomløse produsenter, No Evil Foods og Roots Hummus. I tillegg planlegger de å ansette lokalt og betale en levende lønn.

Tidligere på sommeren lanserte Dinan og McDonald en Kickstarter-kampanje for å øke $ 10 000 for å dekke uventede kostnader som oppstår ved å åpne bryggeriet og trykke på rom i sommer. Den opprinnelige forretningsplanen forutse ikke noen utgifter, som å bevare bygningens historiske eksteriør. De søker crowdfunding for å dekke de uventede kostnadene i stedet for å finne investorer som vil ta egenkapital i bryggeriet, noe som resulterer i mindre penger for å hjelpe dyr.

Relatert: New York Senatstemmer for Bill som tillater hunder i utendørs spiseområder

Selv om de har vært forhåndsvisning, planlegger de å åpne offisielt mot slutten av måneden. Følg med på deres bygningsframgang på bryggeriets Facebook-side.

Det er ikke mye tid igjen for å finansiere denne kampanjen - sjekk ut prosjektet på Kickstarter eller besøk Official Sanctuary Brewing Companys nettsted for å lære mer.

Anbefalt: