Logo no.sciencebiweekly.com

God Sit Kickstarter har som mål å lette eierens overtakelser gjennom utdanning

Innholdsfortegnelse:

God Sit Kickstarter har som mål å lette eierens overtakelser gjennom utdanning
God Sit Kickstarter har som mål å lette eierens overtakelser gjennom utdanning

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: God Sit Kickstarter har som mål å lette eierens overtakelser gjennom utdanning

Video: God Sit Kickstarter har som mål å lette eierens overtakelser gjennom utdanning
Video: My Dog Rents a Log Cabin 2024, April
Anonim

Mange mennesker overgir hunder på grunn av "atferdsmessige problemer." Good Sit-programmet tar sikte på å hjelpe kjæledyrsforeldre til å forbinde med deres adopterte hund og holde båndet sterkt.

Mange adopterte hunder havner helt tilbake i lyssystemet når de er vedtatt, og når de er tilbake i lyet, er risikoen for å bli lagt ned svært høy. Faktisk blir over 10.000 hunder gitt opp hver dag i USA til lysthjemmer, med atferdsproblemer som angivelig er sitert som årsaken til overgivelsen. Tally som nummer opp og det når de fire millioner markene hvert år - langt, altfor mange.

For å forverre situasjonen ytterligere, går lyskilder raskt ut av rommet. Dette resulterer i at tusenvis av perfekt adopterbare hunder blir drept (ikke euthanized) landsdekkende rett og slett på grunn av mangel på plass. Deres eneste håp for overlevelse blir vedtatt, men selv det er risikabelt, da nesten 50 prosent av adopterte hunder er til slutt ender akkurat der de startet.

Good Sit så nytteløsheten i overgivelsessirkelen, og visste at en varig løsning som var lett å fordøye for potensielle adopptere måtte implementeres. Problemet som selskapet har til hensikt å rette seg på, er det manglende stykket av puslespillet, som de tror er etter vedtakelse av støtte og rådgivning. Når en hund er vedtatt i sitt nye hjem, kan han ikke forstå eller være i stand til å fullføre alle kommandoer eller triks som hans nye kjæledyr foreldre vil / trenger ham å gjøre. Noe som potty trening eller sosialisering med andre hunder virker som små ting for erfarne dyreeiere, men for nye kjæledyr foreldre uten tilstrekkelig treningsverktøy, er det en ekte hindring å overvinne.

God Sit er å bygge bro over gapet ved å gi ressurser som et nytt kjæledyrsinnehaver kan vende seg til i sin tid av behov. God Sit er grunnlagt av hundesjef Yulin Olliver, og er et nettbasert utdanningsprogram som er lett å forstå og gir ekte tips og råd som fungerer. Det er en online video-sentrisk nybegynners treningsplan for foreldre til nyoppnevnte hunder som lærer kjæledyrsforeldre nyttige teknikker som riktig å bruke godbiter som belønninger under trening, hvordan du kan presentere hunder til forskjellige scenarier, og hvordan du takler hundens kjedsomhet.

Hvert program er gjennomført ved å ta spørrekonkurranser for å spore fremdriften din og gjøre læreplanen lettere å søke i virkeligheten. Etter ferdigstillelse blir fargekodede bånd tildelt for å spore fremdriften din, og kjæledyrsforeldre kan ta quiz så mange ganger som de vil. Tenk på god sitte som en online kjæledyrmanual for alle typer hunder når du trenger det. Når du har kjøpt programmet, er det ditt for livet - hvis du tror at du blir litt rusten eller ønsker å børste opp noen teknikker, kan du gå tilbake og gå over problempoengene.

Mens Good Sit drar nytte av hunder som kommer ut av lyssystemet, er det også en stor ressurs for kjæledyr foreldre som trenger å lære hundene sine noen oppførsel. I tillegg, for hver pensum som er kjøpt, blir det gitt et hjemløst kjæledyr og deres nye familie når de blir vedtatt gratis. Dette er en del av Good Sits "Get One, Give One" -filosofi som gir adopterte hunder en bedre sjanse til å komme tilbake til lyssystemet.

Er du klar til å hjelpe tusenvis av hunder å holde seg utenfor husly og inn i armene til deres kjærlige evig mennesker? Gå over til Good Sit's Kickstarter-kampanje og gi det et løft! Det er den perfekte gave til noen du kjenner som tenker på å adoptere en hund, men hesitant om sine kjære foreldreferdigheter.

Anbefalt: