Logo no.sciencebiweekly.com

DoggyBiome Kickstarter kutter crap for et sunnere liv

Innholdsfortegnelse:

DoggyBiome Kickstarter kutter crap for et sunnere liv
DoggyBiome Kickstarter kutter crap for et sunnere liv

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: DoggyBiome Kickstarter kutter crap for et sunnere liv

Video: DoggyBiome Kickstarter kutter crap for et sunnere liv
Video: Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman 2024, April
Anonim

Det er mange ting som skjer i hundens tarm. Hvis du vil se hvordan pupens fordøyelsessystem virker, vil du ha tilbake DoggyBiome Kickstarter.

De gode folkene på AnimalBiome som først introduserte KittyBiome for noen år siden, er tilbake på det, og denne gangen finner de om du bøyer og scooping allikevel …. hvorfor ikke hjelpe dem ut.

Dens pooch poop tid og deres DoggyBiome prosjektet trenger deg til å sende dem din doggie doo slik at de kan analysere det. Jeg er helt seriøs, så hvis du virkelig gir en drøm om hunden din, fortsett å lese.

Relatert: 5 grunner til at du alltid bør plukke opp hundespissen

Tilsynelatende er utgangsproduksjonen din sjokkfull med god informasjon om gutmikrobiomerene, og det kan bidra til å fremme sine studier i hunderaser (som varierer bakteriepreparatet etter rase), effekten av diett på bakteriell mangfold og selv hvordan hundens fordøyelse er forskjellig fra det av en ulv. AnimalBiomes overordnede mål er å utvikle en massiv database som kan bidra til å knytte prikkene mellom helse, kosthold, livsstil og mikrobiomvalitet for å bidra til å utvikle bedre diagnostikk og terapi for våre kjæledyr.

I tilfelle du lurer på, er mikrobiomer alle bakterier, sopp og andre morsomme ting vi allerede hemmelighet mistenkte, bodde i de rotete tingene vi poser på daglig basis.

Relatert: Studie - Hunder Inner Poop Kompass Lines Up With Earth 'Axis

Nå er her hvor du og din lille fyr kommer inn. For å kunne vokse sin database og etablere referanser, trenger de sunne pooches å delta. Når de etablerer komponentene i en sunn mikrobiom, kan de bruke denne informasjonen til å forbedre helsen og trivselet til andre hunder som kan lide med kroniske fordøyelsesordrer og andre sykdommer.

Her blir det veldig spennende! Fordi vi alle elsker belønninger, er det et #goldenpoo sertifikat (egnet for innramming) som kommer din vei hvis hundens kjepp oppfyller høyeste kvalitetsstandard, vet at det er menneskelig.

Det er en kickstarter-kampanje som kjører for å bidra til å øke midlene som trengs for å gjennomføre denne verdifulle forskningen. For bare $ 20 donasjon kan du motta en DoggyBiome tanketopp for la pooch eller en DoggyBiome Giant Microbe Squeaky Toy. For $ 75 vil din pup være rockin i en DoggyBiome hettegenser og for $ 79 kan du sende inn din pups poop for å få den inkludert i studien (med helseanalysen gjort tilgjengelig for deg) pluss Giant Microbe Squeaky Toy. Merk at disse poop perks kan sendes hvor som helst i verden. For mer om denne studien og tilbud, gå over til DoggyBiome's Kickstarter-side.

Anbefalt: