Logo no.sciencebiweekly.com

DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper

Innholdsfortegnelse:

DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper
DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper

Video: DOT Report Outlines 2014 Dyrskader og dødsfall på flyselskaper
Video: Unhoused People and Pets with Dr. Kwane Stewart, Founder of Project Street Vet 2024, April
Anonim

Bilder av: photopotam / Bigstock.com

Fly, tog eller biler … har aldri familie reiser vært enklere, ikke sant? Ikke så fort! Offisielle tall fra 2014 om flytur med kjæledyr kan være farlig for helsen.

Dessverre, mens våre ferie sjekklister kan inkludere komfortable walking sko, en god bok og sunblock, de ofte ikke klarer å takle behovene til vår beste venn, som ikke alltid får førsteklasses behandling av flyselskapene.

Relatert: Hva å gjøre hvis hunden din blir syk mens du reiser

Ifølge nylig publiserte figurer fra US Department of Transportation (DOT), i 2014 gjorde ikke alle medlemmer av familien vår det til deres destinasjon i god form … eller i live. Det rapporterte 17 dødsfall og 26 skader. På toppen av listen var United Airlines, med fem dødsfall og 13 skader. Alle som gjorde listen var Alaska Airlines (3 dødsfall, 11 skader); Delta Airlines (4 dødsfall, 0 skader); Amerikansk (3 dødsfall, 0 skader); Hawaiian (2 dødsfall, 0 skader); og Sky West (0 dødsfall, 2 skader).

Relatert: En Jet Setters Guide To Dog Travel Insurance

Mens de fleste skader og dødsfall oppstod da kjæledyr unnslippte sine bur og var enten skadet i prosessen eller truffet av kjøretøy, ble noen tilskrevet stressen til flyselskapet - spesielt de med underliggende forhold. Og i noen tilfeller har flyselskapene faktisk stoppet å akseptere kortfiskede eller snub-nosed raser som Pugs og engelsk Bulldogs hvor angst er kjent for å være spesielt alvorlig.

Men dette betyr ikke at Rover må gå glipp av dyrebar vaycay tid! Fordi mange flyselskaper krever et helsesertifikat utstedt innen 10 dager med reise, vil du ha en samtale med veterinæren din. De kan skissere detaljene for kjæledyrflytur i lasten og hjelpe deg med å bestemme deg for neste trinn. Han eller hun kan også skrive et akklimatiseringsbevis som vil frafalle den lave temperatur føderale forskriften som diktert av dyrevelferdsloven.

Og husk at flyging er en unaturlig opplevelse for våre kjæledyr med lufttrykk, forskjellige lukter og lyder som forårsaker angst. For de kjæledyrene som er henvist til flygende "lasteklasse", er det noen grunnleggende tips for å lette opplevelsen:

  • Sikre hans personlige plass ved å crating ham før du går inn i en travel flyplass.
  • Pass på at hans favoritt teppe eller leker er i kassen hans - alt som er kjent for ham, og vil gi komfort og underholdning.
  • Sørg for alt som kan forårsake skade (tankebånd, etc.) fjernes fra kassen.
  • Ikke la han begynne sin reise på en full mage eller blære. Du vil ikke, og det gjør han heller ikke. Han burde raske i minst seks timer før han blir crated, med en poop og scoop stopp så nær avgangstid som mulig.
  • Sørg for at Rover har tilgang til vann som er tilstrekkelig til å holde ham hydrert under flyet.
  • Og redd tearful farvel for tante Shirleys ferie besøk! Hvis du er lei deg, er han opprørt. Hvis du er rolig, blir han rolig.

Til slutt, ikke rabatt andre reisemuligheter. Amtrak lanserte et Carry-On Pet-program i fjor med 145 passasjerer registrert og voksende. Dessverre, i Canada, med mindre hunder kvalifiserer for å støtte spesielle behov, anses kjæledyr som "bagasje" og utstasjoneres til VIAs "noen ganger oppvarmede" lagringsbiler.

Så mens vi alle har hørt uttrykket "det er ikke målet, er det reisen" … for kjæledyret er det virkelig!

[Kilde: AAHA]

Anbefalt: