Logo no.sciencebiweekly.com

Fransk morsom mann lever det skjermede liv for god grunn

Innholdsfortegnelse:

Fransk morsom mann lever det skjermede liv for god grunn
Fransk morsom mann lever det skjermede liv for god grunn

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fransk morsom mann lever det skjermede liv for god grunn

Video: Fransk morsom mann lever det skjermede liv for god grunn
Video: Florence + The Machine - Dog Days Are Over (2010 Version) (Official Music Video) 2024, April
Anonim

Bilder av: Remi Gaillard

Her er en ekstrem måte å samle inn penger på! Fransk komiker Remi Gaillard vil bo i et bur for å øke bevissthet om hjertesorget i lystlivet.

Det er ikke en overraskelse at leve livet er en trist og ensom, og for mange kjæledyr, en som dyrene ikke vil overleve. Fransk komiker Remi Gaillard, som har over ni millioner Facebook-fans, vil vise i sanntid bare hvor trist og ensomt det livet er. Den 11. november 2016 vil Remi begynne å leve inne i et lyskage på SPA Montpeillier Mediterranee Metropole, og vil leve livet på Facebook. Han planlegger å leve som husdyrene gjør til alle dyrene er vedtatt, eller til 50.000 Euro (ca $ 55.000) blir reist på vegne av dyrene i lyet.

Relatert: Real Life Shelter Vis rom Hjelp Hunder blir vedtatt

Målet hans er å bringe bevissthet om dyrenes skyld i skjermene i sanntid. Håper å gi den mest realistiske oppfatning av trist, forvirrende og rettferdig hjerteskjærende å være en katt eller en hund i et ly, kan Remi planlegge å leve som de gjør. Han planlegger å spise og drikke når og som de gjør, i sine kenneler, og for å lindre seg, bare når han får muligheten for ikke å jordme sine stramme kvartaler. Siden hans fan-base er stor, er det stor sjanse for at han vil øke pengene han håper å heve for dyrene, men han håper også at hans handlinger i det minste gir oppmerksomhet til livstypene som husdyrene lever og hvordan de ville så sterkt dra nytte av adopsjon til kjærlige, evig hjem.

Gaillard er kjent for sin kjærlighet til og fortaler for dyr. Denne sommeren bundet han seg til en veibeskytter for å øke bevisstheten for kjæledyr som bokstavelig talt er slått av på vei siden, igjen for å forsvare seg selv. Tidligere på året, prøver å fremme ideen om at kjæledyr er "noen" og ikke "noe", innspillet han også og delte en video som dramatiserte hva det virker som når folk bringer funnet kjæledyr til dyrescener i stedet for å prøve å finne riktig hjem først. Å bringe hjem poenget med at mange dyr som kommer inn i lystene aldri forlater, nådde den dramatiske videoen nesten seks millioner seere med sin gripende og kraftige melding.

Relatert: Syv måter en hytte kan forbedre livet ditt

Og mens det ikke er kjent hvor lenge Gaillard vil leve som husdyrene gjør, er det veldig klart at for de som går inn i lyet på jakt etter et kjæledyr, vil hans kennel være vanskelig å savne. Som han håper vi det vil gjøre de andre kennelene vanskelig å vende seg bort fra også.

Anbefalt: