Logo no.sciencebiweekly.com

Fur Kids Push $ 350K Pet Friendly Investering i Downtown Nashville

Innholdsfortegnelse:

Fur Kids Push $ 350K Pet Friendly Investering i Downtown Nashville
Fur Kids Push $ 350K Pet Friendly Investering i Downtown Nashville

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Fur Kids Push $ 350K Pet Friendly Investering i Downtown Nashville

Video: Fur Kids Push $ 350K Pet Friendly Investering i Downtown Nashville
Video: Seizures & Syncope: What’s the Relationship? - Robert Sheldon, MD, PhD 2024, April
Anonim

Mars Petcare har sluttet seg til Nashville, Tennessee, og investerer $ 350K for å implementere politiske endringer og kjæledyrvennlige fasiliteter for lokalbefolkningen og firbente beboere.

Kanskje vi skulle endre navnet Nashville til Petville. I en by der det er flere firebente familiemedlemmer enn barn, er det perfekt fornuftig at borgmester Barry fra Nashville og andre partnere knytter seg til å samarbeide for å gjøre livet bedre for folk og deres kjæledyr. Sammen med Mars Petcare investerer lokale tjenestemenn $ 350,000 i Nashville for å forbedre livskvaliteten for beboere ved å introdusere kjæledyrvennlige programmer og fasiliteter for både mennesker og hunder.

Relatert: Petco Foundation Honours Animal Lovers som gjorde store konsekvenser

Som en del av planen vil Mars Petcare de to dagers adopsjonshendelse dekke adopsjonsgebyrer på Metro Animal Care & Control, Nashville Humane Association og Williamson County Animal Center. I tillegg vil dette arrangementet inneholde de siste forpliktelsene til initiativet "Better Cities For Pets", som har til formål å forkynne for færre kjæledyr i husly og bedre liv for mennesker og kjæledyr.

Downtown Nashville kan se frem til å se kjæledyrvennlige fasiliteter som mer avfall og hydrering systemer, innendørs / utendørs kjører, agility kurs, kjæledyr spas og en fremtredende reisemål hundepark. Det er en sikker ting at de hairieste medlemmene i samfunnet vil føle furry Velkommen med alle de nye utgavene!

Relatert: Los Angeles vil være en ikke-døde skjermby ved utgangen av 2017

Å gjøre livet bedre starter i hjemmet og byene vi bor i. Siden kjæledyr ikke kan snakke for seg selv, så nå er det på tide å tilpasse seg ved å øke mulighetene for mennesker og kjæledyr på de stedene de ringer hjem. Med over 3000 hunder som bor i Downtown Nashville, vil dette livsforandrende initiativet snart gjøre det lettere for innbyggerne å ønske hundefamilier velkommen til familien og introdusere dem til flere offentlige steder.

Vi lurer på om kjæledyr snart kommer over folk i Nashville - det er omtrent den tiden vi flytter PetGuides kontorer til den furrige byen.

Anbefalt: