Logo no.sciencebiweekly.com

Golden Retriever 'Delivery Boy' s beste ting noensinne! [Video]

Innholdsfortegnelse:

Golden Retriever 'Delivery Boy' s beste ting noensinne! [Video]
Golden Retriever 'Delivery Boy' s beste ting noensinne! [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Golden Retriever 'Delivery Boy' s beste ting noensinne! [Video]

Video: Golden Retriever 'Delivery Boy' s beste ting noensinne! [Video]
Video: Exploring Norway | Amazing places, trolls, northern lights, polar night, Svalbard, people 2024, April
Anonim

Bilder av: Cliff Grassmick / Daily Camera via AP

Har du savnet helgenavisen rullet opp og venter på døren din om morgenen? En lovlig Golden Retriever i Boulder, CO, savner aldri en levering!

Det er mye å si om lokal avislevering. TV-serier og filmer støter ofte på "papirdocken" som kaster den i buskene, trærne eller en gjørmete pytt. I Boulder, Colorado, vet innbyggerne i Simmons Drive ikke hva det til og med betyr, som i over to tiår har de våknet opp til sine papirer rett på verandaen. Og de har den mest søte delievery gutten å takke - en Golden Retriever kalt Quincy!

Quincy far, Paul Goldan, våkner hver morgen med Quincy og sørger for at avisen (levert allerede) er på et sted hvor naboene ikke trenger å gå for langt for å få det … selv om det har noen ekstra hunderhår i flygebladene! Goldan sier at han føler at han gir tilbake, og sikrer at naboene ikke trenger å gå for langt for deres daglige dose av nyheter, og Quincy gjør stolt jobben han har gjort de siste 11 årene.

Goldans kone opprinnelig kom med ideen, teoretiserer at hvis hunden kan jage en ball, kunne han sannsynligvis gå ut og få et papir. Nå utfører sin plikt flott, selv i ekstreme værregn, snø og snø, er Quincy der ute! Faktisk sier Goldan at Quincy finner papiret under tung snø (som Boulder er kjent for ofte) bedre enn han gjør!

Naboer har blitt vant til denne vennlige og luksuriøse tjenesten, ettersom Goldans opprinnelig lært Golden Retriever de hadde før Quincy skulle levere papirer med en vakt. Mia Fox, en av Quincy's naboer, sier at Quincy våkner før hun gjør det og bringer alle naboene sitt papir - og at hun synes det er veldig super spesielt.

Goldan er enig i at han nyter den glede Quincy har i å levere til naboer og familie, og at det er morsomt å trene dyr for å gjøre fine ting som dette. Mer, selv om Goldan sier at han bare føler at det er hyggelig å kunne gi til dine naboer, og Quincy er glad i å levere, er bevis på at hver hund har sin (leveringsdag).

Anbefalt: