Logo no.sciencebiweekly.com

Golden Retriever Showers New York Med Handshakes and Hugs

Innholdsfortegnelse:

Golden Retriever Showers New York Med Handshakes and Hugs
Golden Retriever Showers New York Med Handshakes and Hugs

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Golden Retriever Showers New York Med Handshakes and Hugs

Video: Golden Retriever Showers New York Med Handshakes and Hugs
Video: Evil Mom Refuses To Feed Her Son 2024, April
Anonim

Bilder av: Chona Kasinger / Daily Treat

En kjærlig Golden Retriever i New York City viser kjærligheten til fremmede hun knytter sammen med, og hennes klemmer er den søteste tingen noensinne!

En femårig Golden Retriever som heter Louboutina ("Loubie" for kort) gjør gatene i New York City litt lykkeligere i disse dager, da hun gir heldige mennesker klemmer og la dem gå bort med store smil på ansiktene sine.

Loubie henger ofte på Manhattan sammen med sin menneskelige Cesar Fernandez-Chavez, og han sier at det skjer så mye i verden i dag, folk reagerer så godt på Loubies frie og kjærlige kjærester. Han sier gleden hun bringer tilfeldige fremmede, er givende.

Relatert: Hvordan viser hundene kjærlighet?

Daglig Treat / Chona Kasinger
Daglig Treat / Chona Kasinger

Cesar sier at selv om hun er sjenerøs med sin kjærlighet, ser hun ut til å ha en evne til å vite hvem som trenger noen pelskjærlighet mest. Han sier at rundt Valentinsdag 2014, etter at han nettopp hadde kommet ut av et langsiktig forhold, visste Loubie at han kunne bruke litt kjærlighet. Hun ville holde Cesars hender og han ville jo jo at han hadde noen til å holde hånd for Valentinsdag, men det ble raskt klart at Loubie elsket å gi ekstra kjærlighet.

louboutinanyc / instagram
louboutinanyc / instagram

Hver tur de ville ta, ville ha håndholding og deretter kramme, og folk kunne ikke få nok av hvor søt Loubie var. Han sier ingen tur er bare en vanlig tur fordi det er så mye klemmer på gang, slik at de ikke blir ofte for langt.

Han lærte aldri Loubie å gjøre noen av de tingene som gjør dem hun møter gå, "Aawwwwwwww", og at hun alltid starter en kjærlighet som hun gir.

Relatert: Seniorhunder får kjærlighet og følgesvenn til eldre borgere

Når det er sagt, sier han også at hun er definitivt selektiv med sine klemmer. Folk kommer opp til dem på turene sine og ber om klemmer, men med mindre Loubie knytter sammen med personen, kommer hun til å være koselig med kjærligheten hennes. Han sier at hun sitter ved siden av noen er et godt tegn, de vil nok få en klem!

Åpenbart er en bedårende golden retriever kramende fremmede på gatene i New York Instagram-verdig, og bilder av hennes berømte klemmer dukker opp på hennes konto, så vel som regnskapet til andre som er heldige nok til å få noe av kjærligheten. Loubie har for øyeblikket nesten 30k følgere, og det nummeret er sikker på å fortsette å vokse som et ord av sine fluffy-love spreads, og virkelig, det gir full mening. Hvem kan ikke bruke en god klemme i disse dager?

Anbefalt: