Logo no.sciencebiweekly.com

Nydelig afghans Finery koster mye Fi-deig

Innholdsfortegnelse:

Nydelig afghans Finery koster mye Fi-deig
Nydelig afghans Finery koster mye Fi-deig

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nydelig afghans Finery koster mye Fi-deig

Video: Nydelig afghans Finery koster mye Fi-deig
Video: Watch this Golden Retriever Puppy Grow! 2024, April
Anonim

Bilder av: Kevin Chan / Caters

Verdens vakreste hund kan bo i Beijing, Kina, og lever livet stort med et skjønnhetsbudsjett som er nær $ 28.000.

Ikke hater ham fordi han er vakker!

En Beijing, China Marketing Director vet sitt sted. Å si at han ikke valgte sin hund Nirvana 'Battle', men i stedet ble valgt av ham, bruker Kevin Chan nesten $ 700 i måneden for å holde den unge redningshunden som ser sin absolutte mest fantastiske hele tiden.

Image
Image

Kevin har allerede brukt $ 15.000 i grooming utstyr og forsyninger for å holde Battle ser sitt beste, og sier at det tar seks til åtte timer å bade og brudgjøre den nydelige afghanen.

Relatert: Nylige dødsfall Spur New Jersey lovgivere å regulere Pet Grooming Industry

Battle's luksuriøse jakke er gulvlengde og uberørt, og Kevin sier at børsting Battle er en gave fordi han er det vakreste dyret - og har vært siden han bestemte seg for å ta Battle hjem.

Kampen får regelmessige spa-behandlinger hver syv til ti dager, og det er alt gjort av Kevin, som finner det et privilegium og en ære. Han sier at afghanere av natur er født modeller med sine egne unike personligheter, og at han bare følger sitt hjerte når han styler poochet.

Image
Image

Slagets daglige rutine inkluderer en ernæringsspray på pelsen, for å holde den matfri og silkeslen. Kevin mener at Battle fortjener å bli vist, og har kjøpt et kamera og tatt fotografi leksjoner for å være sikker på å fange Battle i sitt beste lys.

Image
Image

Han begynner med å kamma ham for de fineste skuddene, og sosiale medier er i brann med all kjærlighet til den nydelige doggoen.

Relatert: Tidligere Reddende Bully Crowned 37th Annual Beautiful Bulldog

Kevin sier at den første reaksjonen til mennesker til kamp varierer fra person til person, med noen lurer på om han er et sau. Mange anerkjenner kostnaden for å holde en hund som Battle ser vakker ut, og mange sier at han er så nydelig at de vil ha bilder av seg selv med glam-fyren.

Selvfølgelig gjør de det! Han er utrolig!

Anbefalt: