Logo no.sciencebiweekly.com

Halo Hosts NYC Pop Up Shop å "gjøre godt" for kjæledyr

Halo Hosts NYC Pop Up Shop å "gjøre godt" for kjæledyr
Halo Hosts NYC Pop Up Shop å "gjøre godt" for kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Halo Hosts NYC Pop Up Shop å "gjøre godt" for kjæledyr

Video: Halo Hosts NYC Pop Up Shop å
Video: Gwen Stefani - Let Me Reintroduce Myself (Official Video) 2024, April
Anonim

Vi elsker å handle - spesielt når det er en fantastisk årsak. Og det var derfor vi var glade for å høre at Halo, Purely for Pets, et naturlig dyrefoderfirma som eies av Ellen DeGeneres, er vert for en "Pop Up Shop".

Holdes nå til 26. juni, Halo's Pop Up Shop kan bli funnet på The Corner, som ligger på Roger Smith Hotel, 501 Lexington Ave. på 47th St i New York City. I løpet av denne måneden lang hendelse, kalt "Halo City Tails - NYC," kjæledyr elskere vil være i stand til å hjelpe kjæledyr i nød. Du kan møte adoptable kjæledyr fra lokale hylster og redde, legge inn ukentlige tomter, delta på kjæledyropptredener og høre fra eksperter som Dr. Marty Becker, "America's Veterinarian."

Hvis du er i området, kom inn og støtt Halo Pet Foundation med et veldedig bidrag. Du henter noen varer fra Ellen Show, og har en sjanse til å vinne premier som lyskilder, billetter for å se Ellen Show i Los Angeles, og mer.

Ikke bekymre deg hvis du ikke bor i New York City. Halo driver også en kampanje for sosiale medier, "Check in for Charity", hvor du kan delta i City Tails og "gjør det bra for kjæledyr" ved å besøke Halo-forhandlere for en sjanse til å vinne 10.000 måltider av Halo fra Freekibble.com for et ly av ditt valg.

Du kan sjekke ut en oppdatert kalender med hendelser, timer og deltakere i New York-forhandlere på Halo City Tails-nettsted.

Fotokreditt: Long Island Pet Professionals

Anbefalt: