Logo no.sciencebiweekly.com

Videregående skoler hjelper hjemløse hunder ved å bygge hundenes hus

Innholdsfortegnelse:

Videregående skoler hjelper hjemløse hunder ved å bygge hundenes hus
Videregående skoler hjelper hjemløse hunder ved å bygge hundenes hus

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Videregående skoler hjelper hjemløse hunder ved å bygge hundenes hus

Video: Videregående skoler hjelper hjemløse hunder ved å bygge hundenes hus
Video: En dagbok som inneholder forferdelige hemmeligheter. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Skrekk 2024, April
Anonim

Bilder av: Venner av Jacksonville Animals, Inc

Vi er så stolte av disse barna og deres lærer! En florida butikklærer induserer leksjoner av fellesskap og medfølelse mens han underviser elever om snekring.

Barry Stewart er en lærer på Englewood High som har funnet en unik måte å undervise i sin klasseklassestudenter medfølelse med. Han lærer sine studenter standard pensum med en vri for å hjelpe dyr i nød. Hans studenter blir lært hvordan man skal bygge hus, men i mindre skala - hundhus.

Stewart lærer høyskolerne alle ferdighetene som er nødvendige for å bygge et hus, og har skapt hus for mange hunder og vildkatter. De donerer de ferdige husene til dyre redninger og lavinntektsfamilier som ikke har mulighet til å gi ly for sine kjæledyr.

I slekt: 6 Handy Tips Når Renovating With Dogs In House

Husene er bygget med samme teknikker som brukes til å bygge et menneskelig hjem, blant annet flislagt tak og sidespor. Husene er 2 ft ved 3 ft og er spesielt bygget for å holde kjæledyrene trygge og varme i kulde. De ferale katthusene har avtagbare tak for å gjøre det lettere for folk å rense og fjerne kattunger.

Stewart begynte dette forsøket over 14 år siden, da han jobbet på et karriere senter i North Carolina. Han har jobbet med lokale redningsbyråer for å sikre at hjemmene gikk der de trengte. Mange hundhytter går til folk som elsker dyrene sine, men har ikke råd til lyet. Dette forhindrer dyr som er elsket og på annen måte brydde seg fra å ende opp i pundet.

Relatert: Resirkulerte bokser slått inn i hytter for hjemløse kjæledyr

Prosjektet er designet for å undervise studenter snekker, fellesskap og medfølelse. Selv materialene til kjæledyrene er donert fra Lanahan Lumber, et selskap i Jacksonville. Mens prosjektet nettopp har begynt i Jacksonville, var det over 500 av hjemmene som ble opprettet på sin tidligere skole.

Arbeidet Stewart gjør er en fantastisk måte å lære studentene en rekke ferdigheter på en gang. Forhåpentligvis blir denne bevegelsen lagt merke til og tar av seg over hele landet. Mens du gjør fuglhus, er det ganske kult - jeg tror det er enda bedre å gi ly for hundene!

Anbefalt: