Logo no.sciencebiweekly.com

Kickstarter Slow Feeder Endeavors å gjenopprette harmoni i pakken

Innholdsfortegnelse:

Kickstarter Slow Feeder Endeavors å gjenopprette harmoni i pakken
Kickstarter Slow Feeder Endeavors å gjenopprette harmoni i pakken

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kickstarter Slow Feeder Endeavors å gjenopprette harmoni i pakken

Video: Kickstarter Slow Feeder Endeavors å gjenopprette harmoni i pakken
Video: Noen burde ikke bli foreldre 2024, April
Anonim

Fluffy Paws Germ-repellent Slow Feeder kan være litt av en munnfull, men det vil hjelpe hundene dine til å spise i fred og uten å gjøre rot.

Alle som har mer enn en hund, vet hvor konkurransedyktig og sjalu de kan få. Og ingenting gjør dem mer konkurransedyktige enn mat (unntatt, kanskje, koser). Jeg kunne aldri forlate hundene mine ute av mitt syn mens de spiser fordi de enten ville få en kamp om mat, eller de dypere ville bare spise alt på under et minutt.

Vel, kjæledyr foreldre på Fluffy Paws kom opp med en prototype for en mater som kunne gjøre måltid tid problemer en ting fra fortiden. Deres innovative design og materialer av høy kvalitet som de bruker i produksjonen, er ideelle for husholdninger med flere hunder. Hver mater kan innkvartere 3 hunder, da den består av 3 separate kanaler og et toppsenter hvor du tømmer kibble. Den lille lunden i hver av kanalene hindrer at hunden din går i løpet av sine måltider i løpet av sekunder, og den spesielle, bakterieavvisende plasten sikrer at det ikke kommer noen bakterier opp i poochens bolle.

La oss innse det, mange kjæledyr foreldre trenger litt ekstra hjelp under måltider. Jeg har syv hunder, og selv om de har (noen) oppførsel, prøver de fortsatt å stjele mat fra hverandre, og i et blunk av et øye kan ting ta en tur til verre. (Funnily nok, det er de minste som gjør det største oppstyret!) Fluffy Paws Germ-repellent Slow Feeder tar stresset ut av måltidet og sikrer at hundene dine ikke overtar og blir oppblåst.

Hvis du har flinkete, konkurrerende hunder, sørg for å sjekke ut denne Kickstarter-kampanjen. Bare skynd deg, fordi de første 50 backers har en sjanse til å få denne materen med en $ 25 løfteprat om en god avtale!

Anbefalt: