Logo no.sciencebiweekly.com

La oss feire Humane Society Day

Innholdsfortegnelse:

La oss feire Humane Society Day
La oss feire Humane Society Day

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: La oss feire Humane Society Day

Video: La oss feire Humane Society Day
Video: 7 populära inlägg Västerås Jodel 2024, April
Anonim

22. november er Humane Society Day. Den største ideelle organisasjonen for dyrevern i USA, er Humane Society dedikert til dyrs velferd.

Humane Society of United States (HSUS) er en av verdens største dyrevelferd, fortalere og redningsorganisasjoner. 22. november feirer HSUS for sin lange historie og dedikasjon til dyrevelferd.

Stiftet i 1954 for å bekjempe dyremiljø, takler nasjonens største dyreverns nonprofit nasjonale og globale dyrevelferdsspørsmål. Ifølge deres hjemmeside fokuserer de på fem områder:

  • "Gi direkte omsorg, redning og tjenester for dyr i krise
  • Pass lokale, statlige og føderale lover for å beskytte dyr
  • Pass på at eksisterende lover håndheves riktig
  • Hjelp de største bedriftene til å reformere sine dyrevelferdspolitikker
  • Skape offentlig mening om dyremiljø gjennom våre bevisstgjøringskampanjer og undersøkelser."

For å oppnå disse målene, opererer HSUS ut av alle stater på grøntnivå, mens lobbying for endring i nasjonal skala fra hovedstaden i Washington, DC. De innhenter også midler for å støtte deres innsats og gi opplæring og advocacy til enkeltpersoner og partnerorganisasjoner over hele landet. Nettstedet inneholder en gratis database med tilgjengelige ressurser for alle dyr, fra kjæledyr til husdyr til dyreliv.

For de store tiltakene gir HSUS ressurser, kart, handlingsfulle tips og kontaktinformasjon for å hjelpe frivillige og lokale organisasjoner til å gjøre noe. For eksempel, i deres forsøk på å hjelpe utendørs (eller "fellesskap") katter, gir HSUS en omfattende liste over ressurser per stat, sammen med utdanningsartikler og videoer for å hjelpe de som er på jorden og hjelper fellesskapskatter. Hvert initiativ har lignende ressurs sider fritt tilgjengelige for de som ønsker å lære mer og de som ønsker å handle.

Ære HSUS på deres dag! Her er noen måter å engasjere seg på: Som alle ideelle organisasjoner presser HSUS for monetære donasjoner. Andre muligheter, inkludert å hjelpe organisasjonens fundraise, handle for en sak (perfekt for kommende høysesong) og handle ved å registrere deg som frivillig eller dele oppdraget sitt under nettverket ditt.

Image
Image

Maggie Marton er definisjonen av "crazy dog lady" og en prisbelønt forfatter basert i Bloomington, Indiana. Obsesset med hunder skriver hun for mange petrelaterte publikasjoner og er aktiv i dyrevelferd. Når hun ikke leser om hunder, skriver om hunder eller walking hunder, elsker hun å vandre og lure - begge aktiviteter er vanligvis med hundene sine. Maggie lever sammen med sin mann, John; Emmett, en pitblanding; Lucas, en gjeterblanding; Cooper, en pit blanding; og Newt, den lone kitty (som selvfølgelig driver showet). Du finner henne online på OhMyDogBlog.com.

Anbefalt: