Logo no.sciencebiweekly.com

Møt Olympisk Gus Kenworthy på NY Petcos Adoption Event denne lørdag!

Innholdsfortegnelse:

Møt Olympisk Gus Kenworthy på NY Petcos Adoption Event denne lørdag!
Møt Olympisk Gus Kenworthy på NY Petcos Adoption Event denne lørdag!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Møt Olympisk Gus Kenworthy på NY Petcos Adoption Event denne lørdag!

Video: Møt Olympisk Gus Kenworthy på NY Petcos Adoption Event denne lørdag!
Video: INSIDE THE AMISH COMMUNITY: A road trip through Lancaster/Pennsylvania 2024, April
Anonim

Her er en grunn til å være i New York City den 9. juli. American Olympian, X Games atlet og all-around hottie Gus Kenworthy vil være på Petcos Union Square plassering!

En sølvmedalje var ikke det eneste amerikanske skier, Gus Kenworthy, brakte hjem fra vinter OL i Sochi. Under sin tid utenfor bakkene, utforsket Kenworthy byen bare for å være vitne til Sotsjis hjerteskjærende forsvunnet hundepidemi førstehånds. Han kom snart over en kjærlig forsvunnet hund og hennes fire valper som roaming gatene og det var "valpelsk" ved første blikk. Etter at nyhetene brøt over hele verden om Sotsji-embetsmennene, drepte avskyfulle hunder i forberedelsene til spillene, fryktet Kenworthy for hundens fremtid og bestemte seg for å redde familien.

For en olympisk brukt til å farten ned fjellene, var dette et hardt oppoverbakke slag. Etter en måned med å prøve å få hundene ut av Russland, og det tragiske tapet av to valper i karantene-venteprosessen, var Kenworthy endelig i stand til å finne kjæledyrene deres trygge for alltid hjem på amerikansk jord. Hundene, moren Mamuchka og valpene, Mishka og Jake, fikk sin lykkelige slutt, men utfallet kan ikke være det samme for millioner av kjæledyr som nå er i nordamerikanske hus.

Relatert: Olympic Skier Gus Kenworthy håper å ta med hjem fire Sochi Stray Pups

Siden da har Kentworthy blitt vokalfortaler for å vedta redningsdyr i stedet for å kjøpe dem fra oppdrettere. Alle vet at husdyr har så mye kjærlighet å gi, og å velge riktig kjæledyr vil redde livet deres. Redning kjæledyr kan være en slik glede, det er noen ganger vanskelig å vite hvem som reddet hvem.

Gus spilte nylig sammen med Petco og Unleashed av Petco for å feire deres livreddende "Adopsions at Petco" -initiativ for å fremme adopsjon som et alternativ.

Relatert: Møt Skier Gus Kenworthys Sochi Street Pups

Kentworthy fortalte Petco: "Jeg har reist over hele verden og det synes å være en ting til felles overalt hvor jeg går, kjæledyr i nød. Jeg har sett førstehånds den positive innflytelsen husdyr kan ha og hvor utrolig spesiell bindingen er når du har bidratt til å redde et dyrs liv, det er ingen større følelse enn å åpne ditt hjerte og hjem til et kjæledyr i nød, og jeg er stolt av å være en talsmann for alle kjæledyr som trenger vår støtte."

Petco hjelper også hundene til å bli mer adoptable ved å gi grooming og grunnleggende lydighetstrening, se "Be A Lifesaver" for å finne ut mer:

Kentworthy vil oppleve denne lørdagen den 9. juli i New York City på Union Square Petco for å sparke en serie månedlige familievennlige hendelser som holdes på Petco-steder landsomfattende. Pet adoptjoner vil også finne sted, samt utforming aktiviteter og informasjon økter om å ta vare på ulike små dyr for barn.

To pote opp for Kentworthy og Petco for å ta stand til dyrevelferd og hjelpe redde kjæledyr, finn kjærlige hjem! Vi fortsetter å streve for en fremtid med tomme lyster der hvert dyr har noen til å elske og ta vare på dem. For nå er støtteopptak til initiativer en god start, så hvis du ønsker å bringe en firbenet venn inn i livet ditt, bør du vurdere å redde en fra ditt lokale ly eller ved adopsjonshendelser som disse.

Besøk Petcos nettside for mer informasjon om arrangementet.

Anbefalt: