Logo no.sciencebiweekly.com

Ny Google-funksjon setter kjæledyr bilder inn i filmer

Innholdsfortegnelse:

Ny Google-funksjon setter kjæledyr bilder inn i filmer
Ny Google-funksjon setter kjæledyr bilder inn i filmer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ny Google-funksjon setter kjæledyr bilder inn i filmer

Video: Ny Google-funksjon setter kjæledyr bilder inn i filmer
Video: Access to Veterinary Care in Alaska: Impacts on Animal & Human Health  | Samantha Johnson | TEDxCSU 2024, April
Anonim

Visste du at Google har lagt til en hemmelig funksjon som finner kjæledyrfotoene dine og gjør dem til et klipp kalt "Doggie Movie"?

De smarte menneskene på Google vet at vi alle elsker kjæledyr videoer og så de har begynt å lage dem, fra VÅRE kjæledyr bilder! Rått!

Hvis du har kjæledyr, så er det en ganske høy sjanse for at telefonen og datamaskinen blir pakket full av bilder av dem. Sove, spise, bare å være helt søt. Google kan nå oppdage kjæledyrfotoene dine og automatisk gjøre dem til en video. Du får til og med musikk lagt til i form av The Blue Donau med ekstra gøende hunder eller meowing katter - morsom!

Nå har Google ikke engang annonsert denne Doggie Movie-funksjonen, så i skrivende stund vet vi ikke om det til slutt vil være tilgjengelig for alle. Noen mennesker har det sikkert, så kanskje de fortsatt er i testfasen, og vil etter hvert rulle det ut for alle Google Photos-brukere. Fortsett å sjekke kontoen din, du kan bare finne en Doggie Movie-video der du venter på deg!

Mens denne funksjonen er litt moro, er det noen imponerende teknologi bak den. Det kan undersøke bildene dine og finne ut nøyaktig hva bildet er av! Det kan være mange andre flotte bruksområder for dette i fremtiden. Opprette musikkvideoer fra konsertbilder eller sportvideoer fra bildene dine. Google er alltid innovativt og det er fint å se at de gjør noe for oss kjæledyrelskere!

[Kilde: Android Authority]

Anbefalt: