Logo no.sciencebiweekly.com

Ny NJ lov søker å forby salg av valpmøllehunder

Innholdsfortegnelse:

Ny NJ lov søker å forby salg av valpmøllehunder
Ny NJ lov søker å forby salg av valpmøllehunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ny NJ lov søker å forby salg av valpmøllehunder

Video: Ny NJ lov søker å forby salg av valpmøllehunder
Video: They Destroyed Their Childs Life... Abandoned Mansion with a Chilling Tale! 2024, Kan
Anonim

Bilder av: sommai / Bigstock

Fire poter opp for New Jersey! Staten søker å forby salg av hundene fra valpsmøller en gang for alle.

Det er en ubehagelig og uheldig sannhet: de søte valpene du ser i vinduet til din lokale dyrebutikk? Det er en god sjanse for at de kom fra en valpemølle, oppvokst i beklagelige forhold av noen som bare er bekymret for hvor mye penger som kan gjøres på baksiden av hver valp.

Og dessverre er statistikken svimlende: det er anslagsvis 10.000 valpsmøller alene i USA, og produserer ca 2.000.000 valper per år.

New Jersey Senator Ray Lesniak håper å forandre alt det med innføringen av regningen S63, som bestod en stemme i statsbudsjettkomiteen for senatet i forrige uke, og vil sannsynligvis bli stemt på denne kommende torsdag av hele senatet.

Relatert: 10 Skilt hunden din er fra en valpemølle

Hvis regningen passerer senatet - som det forventes å - vil det introdusere et fortjent, hardt sett med nye regler som forbyder salg av valpmøllepokker i New Jersey dyrebutikker og utover.

Nåværende lov i NJ stater steder stiller krav til noen krav til dyrebutikker: de kan ikke selge hunder eller katter fra en oppdretter som ikke er lisensiert av US Department of Agriculture, eller fra oppdrettere som har en rekke brudd på dyrevelferd. Likevel er det ikke nok - og det er her regningen S63 kommer inn.

Regningen retter seg mot den stadig mer populære verden av online valpsalg. Loven ville kreve at noen som selger fem eller flere hunder eller katter "syn usett" til folk i staten New Jersey for å overholde lovens krav. "Sikt usynlig" betyr at den nye eieren ikke har møtt dyret før de kjøpte dem, noe som absolutt ville gjelde for online kjæledyrsalg.

Relatert: HSUS utgivelser 2016 Horrible Hundred Puppy Mills List

Dessuten forbyder regningen også utendørs kjæledyrsalg, for eksempel på loppemarkeder og på parkeringsplasser - veldig sketchy og uregulerte steder å kjøpe et kjæledyr, noe som gjør dem til de beste stedene for valpsmøller og bakgårdsoppdrettere.

I tillegg vil S63 kreve at noen nye dyrebutikker kun kunne selge dyr fra lystgjerder og redningsgrupper (YAY!). Eksisterende dyrebutikker vil etter hvert bli grandfathered i. Dette ville gjøre New Jersey til den første staten for å innføre slike dyrevelferdslover på statsnivå - de fleste liknende lover er bare vedtatt på by- eller fylkeskommunen.

En representant fra USAs Humane Society kaller regning S63 "den mest omfattende valpsmølsalgsregningen som noen gang blir introdusert".

Alt i alt er dette et stort skritt fremover for dyrevern. Vi kan bare håpe at andre stater vil følge etter i den nærmeste fremtid.

[Kilde: BarkPost]

Anbefalt: