Logo no.sciencebiweekly.com

Nye undersøkelser viser britiske husdyrbrukere tilbringer over $ 24k på et kjæledyr i sin levetid

Innholdsfortegnelse:

Nye undersøkelser viser britiske husdyrbrukere tilbringer over $ 24k på et kjæledyr i sin levetid
Nye undersøkelser viser britiske husdyrbrukere tilbringer over $ 24k på et kjæledyr i sin levetid

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nye undersøkelser viser britiske husdyrbrukere tilbringer over $ 24k på et kjæledyr i sin levetid

Video: Nye undersøkelser viser britiske husdyrbrukere tilbringer over $ 24k på et kjæledyr i sin levetid
Video: Gel stopper med at bløde på få sekunder 2024, April
Anonim

Bilder av: Amaviael / Bigstock

Eksperter foreslår at britiske hundeeiere vil bruke over $ 24 000 (£ 18 000) i hele kjæledyrets liv på kjæledyrrelaterte utgifter.

World Animal Day ligger rett rundt hjørnet, og nye tall er ut om hvor mye det koster kjæledyrseiere å ta vare på sitt kjæledyr gjennom hele livet. Geoffrey Dennis er administrerende direktør i SPANA, en internasjonal veldedighet som arbeider for velferd hos arbeidende dyr. Han undersøkte 2000 kjæledyrseiere og spurte om regninger for mat, veterinærpleie, behandler, tilbehør, grooming og lignende, og fant ut at årlige dyrere bruker rundt $ 1 851 (£ 1 384) i året på sine kjæledyr.

Relatert: Luxury Pet Market Booms i Kina

Studien viste at åtte av ti hundeiere trodde at hundene deres var familiemedlemmer, og behandlet dem som sådan. Hvis du finner den omtrentlige levetiden til en hund for å være ca 13 år, er tallene nær årlige bruksregninger eller til og med å holde familiens bil i gang.

Når det er sagt, var bare åtte prosent av de som ble spurt, utilfreds over prisen på kjæledyrs eierskap, da de anser det ikke annerledes enn å betale for å ta vare på et familiemedlem. Studien ble gjort på britiske kjæledyrseiere, og Dennis sa at britiske kjæledyrseiere klart er glade for å gi sine kjæledyr de livene de fortjener, uansett kostnad.

Undersøkelsen viste også at fire av ti hundene sov i eiers seng, mens en fjerdedel av hundene sov rett ved siden av sine eiere!

Undersøkte eiere batte ikke øye på å ødelegge sine valper med gourmetmat eller gaver til bursdager og kristendommer, og en av ti til og med kleper sin pike i designer klær.

Han fant at 25% av hundene har radio å spille om dagen mens de blir igjen hjemme, og en av ti har spiker og håravtaler regelmessig. Ikke overraskende, sa 23% av de undersøkte at de selv gir sine kjæledyr mer kyss og kose enn de gjør sine menneskelige partnere!

Relatert: Leger sier at kjæledyr misbruk burde heve røde flagg om hjemlig vold

Dennis sa at han er glad for at kjæledyr i Storbritannia og Amerika og Canada blir behandlet godt, men i andre utviklingsland lever dyrene mye tristere liv, særlig arbeidsdyr. Det er lite omsorg eller medfølelse for dem, og de blir heller ikke gitt veterinærpleie de trenger, og det er det han jobber med SPANA for å bidra til å lette. Han håper at på Verdensdagsdagen tenker folk på de kjæledyrene som ikke er så heldige, og vurderer å donere for å hjelpe sine triste plager.

Anbefalt: