Logo no.sciencebiweekly.com

Ingen Pooch? Ikke noe problem! Dette programmet setter deg opp med en Four-legged Vandringskompis

Innholdsfortegnelse:

Ingen Pooch? Ikke noe problem! Dette programmet setter deg opp med en Four-legged Vandringskompis
Ingen Pooch? Ikke noe problem! Dette programmet setter deg opp med en Four-legged Vandringskompis

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ingen Pooch? Ikke noe problem! Dette programmet setter deg opp med en Four-legged Vandringskompis

Video: Ingen Pooch? Ikke noe problem! Dette programmet setter deg opp med en Four-legged Vandringskompis
Video: The Secret Steam Tunnel System of N.Y.C. (and why it pours out of the street) - IT'S HISTORY 2024, April
Anonim

Vil du ha en hund, men mangler tid eller plass? Turen med Adoptable Hounds er her for å hjelpe.

Jeg har skrevet mye her på PetGuide om utfordringene med å være en valpemor i storbyen. Det er ikke alltid lett å ha en hund når du bor i betongjungelen, og for mange byboere, mangel på tid, plass eller en utleier som tillater en pooch, spiller alle en rolle i beslutningen om å forbli hundfri.

Noen mennesker er ikke sikre på om de kan forplikte seg til hunden på full tid, og det er faktisk en god ting: det er bedre å vite det på forhånd enn å adoptere en hund, bare for å innse at du ikke kan gi dem hjemmet de fortjener. Slik fortsetter den endeløse og triste syklusen til våre lojale følgesvenner som slutter oppe på husly over hele landet.

En New York City-basert eventyrleverandør håper å hjelpe byboere og adoptable hunder finne et lykkelig medium med et nytt program som heter Vandring med adopterbare hunder. Discover Outdoor går to månedlige turer til Harriman State Park, en time utenfor Manhattan, sammenkobling av hunder som trenger et hjem med utendørs, hund-elskende mennesker for en dag lang tur gjennom villmarken.

Hundene kommer fra Animal Haven Shelter, som ligger i hjertet av NYC. Hytteens kennel manager, Mary Wadlock, sier at programmet er flott for valpene. Og så langt, synes Hike med Adopterable Hounds å tiltrekke seg mange travle, tusenårige jobber, som markedsføringsleder Patrick Pan, 27.

Pan elsker hundene, men føler seg ikke oppnådd nok til å adoptere en akkurat nå - han bor sammen med to romkamerater i byens finansdistrikt, slik at rommet er i topp. Han hørte om programmet fra en kollega og sier at han "meldte seg på stedet. Det er en stor sjanse for at disse hundene kommer ut her, pluss jeg elsker å gå."

Hittil har ingen av turisterne vedtatt sine vandrende ledsagere, men forlovede par Trista Watson og Tyler McConnell kan bare endre den statistikken: de har utviklet et mykt sted for Barker, Pitbull-blandingen de ble satt opp med for deres villmarksvandring. "Vi gifter oss i mars, så jeg tenker på det neste trinnet, som vedtar en hund," sier McConnell.

En dag med programmet Hike with Adoptable Hounds koster $ 110 og inkluderer transport til og fra Harriman State Park, en pittoresk 4,5 kilometer tur og en 30-minutters lunsjpause. Og en del av inntektene fordeler Animal Haven Shelter.

Interessert i å vandre med en pooch i nød? Besøk Discover Outdoors nettsted for mer informasjon.

[Kilde: New York Post]

Anbefalt: