Logo no.sciencebiweekly.com

Ohio Business Man Braves Den Cold For Family Pets

Innholdsfortegnelse:

Ohio Business Man Braves Den Cold For Family Pets
Ohio Business Man Braves Den Cold For Family Pets

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ohio Business Man Braves Den Cold For Family Pets

Video: Ohio Business Man Braves Den Cold For Family Pets
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #2. Здоровое гибкое тело за 40 минут. Универсальная йога. 2024, April
Anonim

Bilder av: WSYX / WTTE

En Ohio mann demonstrerer hvordan husdyr ikke er rustet til å håndtere vintervær på en ekstrem måte - han sover ute i kulde for å få bevissthet om dette problemet.

Luke Westerman er en venn til dyr og har vært i mange år. Han er en kjent venturekapitalistisk og dyreforesøker som har jobbet utrettelig for dyrerettigheter, så vel som gitt mye til donasjoner til organisasjoner som også kjemper for dyr. Nå som temperaturer i hjembyen Columbus, Ohio kommer til å være under null i de kommende dagene, ønsker Westerman at hans medmennesker skal tenke på hvordan det er å være ute under slike forhold. Hva ville det føles som et husdyr, som en katt eller hund, for å tilbringe natten i kulde?

Westerman kaller å forlate kjæledyr ute i disse kalde dagene umenneskelige (vi er enige!) Og sier at hvis folk bare ville ta med seg kjæledyret i løpet av vintermånedene, kunne dødsfallene til våre furrefirefugl på grunn av ekstremt vær elimineres.

Relatert: Hvordan holde eldre hunder komfortable denne vinteren

Innfødte dyr som katter og hunder er ikke bygget fysisk for å håndtere slike kalde temperaturer, og en trist realitet er at mange kjæledyr vil bokstavelig talt fryse til døden. Som ansvarlig kjæledyrseier mener Westerman at det er vår forpliktelse å ta med kjæledyret innendørs med kalde temperaturer, da kjæledyr ikke kan fortelle sine eiere når de er for kalde eller i smerte fra ekstreme temperaturer.

Westerman tilbrakte natten i Columbus Goodale Park onsdag kveld, i temperaturer som var godt under null, med håp om å understreke at hvis det er for kaldt for et menneske å sove ute, er det også for kaldt for familiedyr å holde seg utenfor også.

Beslektet: Haler fra en kjæledyr sitter: Vandre i en vinter Blunderland

Hold øye med temperaturene utenfor, og husk at hvis du er kald, så er Fido, og han må komme inn!

Anbefalt: