Logo no.sciencebiweekly.com

Boxers vs Labradors for Family Pets

Boxers vs Labradors for Family Pets
Boxers vs Labradors for Family Pets

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Boxers vs Labradors for Family Pets

Video: Boxers vs Labradors for Family Pets
Video: Dog DNA testing kits: How accurate are they? (Marketplace) 2024, April
Anonim

Når du velger den beste hunderasen for familien din, er temperament like viktig som utseende. Både bokser og Labrador retrievere har blitt holdt som kjærlige familie kjæledyr i generasjoner, og begge anses å være gode med barn. Beslutningen om hvilken rase som er best for familien din, kan komme ned til dine egne personlige preferanser. Å være utstyrt med en grundig forståelse av begge raser og hvordan de er like og forskjellige, kan hjelpe deg med å ta den beslutningen.

Image
Image

Barnevennlige hunder

Boksere har en tendens til å være leken, men de er også tålmodige med barn og synes å forstå at små barn trenger mildere behandling. De er ekstremt lojale og modige, slik at de gir gode beskyttere til barn samt gode følgesvenner. Labrador retrievere er også velkjente for sin snille natur når de arbeider med barn. Labrador retrievere er ekstremt utadvendte og pleier å være nonaggressive, så en Labrador retriever kan virke mer som en lekemate enn en beskytter mot sin unge eier.

Omsorg

Både bokser og Labrador retrievere er korthårede hunder, så det er ikke nødvendig med mye grooming. Labrador retrievers kaste mer enn boksere på grunn av underlaget, så hvis du planlegger å holde hunden innendørs, kan dette være en vurdering. Mangelen på et underlag i bokser gjør dem imidlertid mer utsatt for kulde, så en bokser kan være bedre egnet til å leve innendørs eller i et varmere klima. Begge er rundt samme størrelse og krever samme mengde og type mat. Som valper, ser begge raser som å tygge, selv om Labrador retrievers har en tendens til å tygge på møbler og andre husholdningsobjekter mer enn en bokser gjør. Det bør heller ikke stå alene i lange perioder som valper, eller de kan bli lei og begynne å tygge på ting. Begge trenger daglig trening, men en Labrador retriever trenger spesielt å leve sammen med en aktiv familie for å holde sitt treningsbehov.

Opplæring

Begge rase er opplærbare. Labrador retrievers pleier å være ekstremt ivrige etter å behage sine eiere, så trene dem med ros da belønningen er ekstremt effektiv. Bokserens intelligens og årvåkenhet gjør denne rasen enkel å trene også, siden denne typen hund vanligvis vil være oppmerksom på instruksjon og hente opp treningsconsepter raskt.

betraktninger

Når du kjøper enten en purebred bokser eller Labrador retriever, gå alltid gjennom en anerkjent, registrert oppdretter. Begge raser kan være utsatt for helseproblemer, med hjerteproblemer som blir vanligere i boksere og benproblemer som blir mer vanlige hos Labrador retrievere. En anerkjent oppdretter vil skjerme for potensielle problemer før du selger en valp eller hund. Et annet alternativ for familier som liker utseendet og temperamentet av disse rasen, men som ikke ønsker å betale prisen for en rase, er å lete etter blandede hunder med en av disse raser som en del av blandingen.

Av Bridget Coila

Anbefalt: