Logo no.sciencebiweekly.com

Olé To Madrid - Nå En Offisiell No-Kill City!

Innholdsfortegnelse:

Olé To Madrid - Nå En Offisiell No-Kill City!
Olé To Madrid - Nå En Offisiell No-Kill City!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Olé To Madrid - Nå En Offisiell No-Kill City!

Video: Olé To Madrid - Nå En Offisiell No-Kill City!
Video: ...hvad nu? 2024, Kan
Anonim

Bilder av: elrefugio.org

Madrid passerer en lov som beskytter ned og ut hunder og katter - det er nå ulovlig å euthanisere svindel eller forlatte dyr.

I en banebrydende avgjørelse har Madrid erklært seg en ikke-døde by, ettersom regjeringen nettopp har gått inn i loven, en regning som gjør eutanasi av bortførte eller forlatte dyr ulovlig.

Relatert: Logans lov vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

Forfølgelsesløst forfølges av lokaldyrorganisasjonen El Refugio, sikrer myndighetens beslutning at alle hunder og katter i Madrid nå vil ha rett til livet, uansett om de har kjæledyr foreldre. Som en helt uavhengig organisasjon uten offentlig eller offentlig finansiering har El Refugios mål vært å eliminere den vilkårlig euthanizing av friske dyr, offentlighetens oppsigelse av misbrukere og jakten på adoptivfamilieforeldre. El Refugio president Nacho Paunero bekrefter at gruppen har kjemper for å gjøre byen til en ikke-drapssone de siste 19 årene, og at deres utrettelige kamp ikke ville ende før denne lovendringen ble oppnådd.

Relatert: Dyr kan nå betraktes som ofre i lovens øyne

Dette betyr at det er umiddelbart effektivt, ingen dyr som blir tatt opp av dyrkontroll eller bor i et overbefolket hus i Madrid, vil bli drept. Og enhver person i strid vil bli straffet i full grad av loven.

Nå om de tyrene kjemper …

[Kilde: lifewithdogs.tv]

Anbefalt: