Logo no.sciencebiweekly.com

Pampered Pooches Nyt In-Home Specialty Dog Services

Innholdsfortegnelse:

Pampered Pooches Nyt In-Home Specialty Dog Services
Pampered Pooches Nyt In-Home Specialty Dog Services

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pampered Pooches Nyt In-Home Specialty Dog Services

Video: Pampered Pooches Nyt In-Home Specialty Dog Services
Video: Vanlife with 6 dogs - Nadine has been living in a mobile home for 3 years 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Yastremska / Bigstock

Tenk på det som levering for hunder. Hvis du ikke har tid eller ønsker å bli i, ring en av disse spesialtilbudene for helsetjenester for å komme hjem.

Du kan ansette noen til å utføre omtrent enhver oppgave du noensinne kunne forestille deg, og du kan betale dem litt ekstra for å utføre disse tjenestene i ditt hjem. Fra hjemmet helsepersonell og nannies til hus keepers og mer, er hjemmepersonell service industrien raskt voksende. Det har til og med kommet med spesielle hundrelaterte tjenester!

Spesielle hundeservice i huset

Å være en eiere er et stort ansvar, og det tar mye tid å ta vare på hunden din på riktig måte. Hvis du jobber heltidsjobb eller bryr seg om en familie, kan du noen ganger ønske at du hadde en hjelpende hånd. Hvis dette høres kjent, vil du være glad for å vite at finne den hjelpen du trenger kan være bare en telefonsamtale unna. Spesialtilbudsdisplayer dukker opp over hele landet, og tilbyr et bredt utvalg av hjemmets tjenester, inkludert følgende:

  • Gå tur med hund: Dette er en av de vanligste hundeservicene. Hvis du ikke har tid til å komme hjem om dagen for å la hunden din være ute, kan du leie en kjæledyrsitter for å komme inn og gå hunden din. Dyrehage og hundevandring tilbyr mange forskjellige nivåer av omsorg, alt fra en rask tur til en hel dag med følgesvenn og lek.
  • Overnatting: I stedet for å sende hunden din til kennelen når du går bort i helgen, bør du vurdere å ansette en kjæledyrsittingstjeneste for å ta vare på hunden din i hjemmet ditt. Ombordstigning kan være stressende for hunder, så å ha noen omsorg for hunden din i ditt eget hjem er vel verdt prisen.

Relatert: Hvordan mestre kunsten med hundemassasje

  • Pet Taxi: Noen dyreomsorgstjenester har begynt å tilby transporttjenester. Disse tjenestene er tilgjengelige for å ta hunden din til veterinæravtalen, for å slippe ham av hos groomeren, eller å ta ham til kennelen for ombordstigning. Uansett hvor kjæledyret ditt skal gå, kan du stole på et kjæledyrprofesjonelt for å få ham der trygt.
  • Dyrehelsetjenester: Hvis du har en spesiell behovshund eller bare en hund som er syk, kan du leie en tjeneste for å komme og gi kjæledyret ditt medisiner. Dyrehelsepersonell kan ansettes for å administrere alt fra piller og injeksjoner til subkutane skudd og IV-væsker. Husk at du vil trenge et gyldig resept for noen medisiner som skal administreres.
  • Dyremassasje: Hvor ofte kan du skjemme deg bort med en spa dag eller massasje? Med spesialtilbudsdyrtjenester kan du nå ansette noen til å komme hjem og gi hunden en massasje. Massasje kan bidra til å holde hundens ledd og muskler limber - det kan også bidra til å lindre smerte og ømhet forbundet med leddgikt og andre medisinske forhold.

Relatert: Art of Animal Reiki og Dog Energy Healing

  • Animal Reiki: Reiki er en type meditasjon som kan brukes til å overføre positiv energi fra en Reiki-terapeut til hunden din. Disse tjenestene kan utføres i ditt hjem der hunden din vil være komfortabel og avslappet slik at han kan oppleve den maksimale fordelen.
  • Backyard Cleanup: Et av de mindre sjarmerende ansvarene for å være en hundeier, rydder opp etter kjæledyret ditt. Heldigvis kan du leie en helsepersonell for hundeservice for å gjøre jobben for deg. Du kan leie tjenesten for å komme hver uke, eller oftere, avhengig av dine behov.

Uansett hvilken type tjeneste du trenger, er det en spesialitetshundservice tilgjengelig for å gi den (eller det kommer snart til en by i nærheten!). Fra å gå og pleie til kjæledyrtransport og til og med hjemmelaget matlevering, er velvære din pooch enklere enn noensinne ved hjelp av spesialitet i hjemmets hundetjenester.

Anbefalt: