Logo no.sciencebiweekly.com

"Paws of Gotham" Kalender Showcases Mangfold av kjæledyr og mennesker i New York

Innholdsfortegnelse:

"Paws of Gotham" Kalender Showcases Mangfold av kjæledyr og mennesker i New York
"Paws of Gotham" Kalender Showcases Mangfold av kjæledyr og mennesker i New York

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: "Paws of Gotham" Kalender Showcases Mangfold av kjæledyr og mennesker i New York

Video:
Video: Bill would change dog bite laws after case of Padi 2024, April
Anonim

Bilder av: Candy Kennedy

The Paws (of Gotham!) Kommer ut i Louie's Legacy Animal Rescues fjerde årlige kalender, og den er full av kjendiser, influencers og selvfølgelig …labbnoen dyr!

Louie's Legacy Animal Rescue er en ideell organisasjon basert i Ohio og New York som sparer, rehabiliterer og gjenhjemmer dyr som kommer fra høydedyrshytter over hele landet. Siden 2009 har organisasjonen spart over 10 000 dyr og har nylig donert over $ 10 000 for å hjelpe dyr som var i hus i Texas og Florida før orkanene Harvey og Irma traff. De er stolte av å være fosterbasert slik at de virkelig kan kjenne et kjæledyr før det rehomed, og dermed redusere sjansen for at dyret noen gang må ha en annen dårlig dag igjen.

Relatert: New Motion Analysis Lab hjelper diagnostisere og oppgi Rehab for skadede dyr

De arbeider for å gi alle dyrene hjemmet de fortjener, og de har nettopp kunngjort den kommende utgivelsen av deres årlige innsamlingskalender. Årets kalles " Gothaways," og de fantastiske bildene i kalenderen ble tatt av den fantastiske sørafrikanske fotografen Candy Kennedy. Kennedy donerte sin tid og innsats for å bidra til å samle inn penger til dyreorganisasjoner og New York. Hun sier at hun var i stand til å jobbe med virkelig kreative mennesker, og det var flott, men hun elsket mest at alle menneskene hun jobbet med, delte en uutslettelig kjærlighet for dyr med henne. Hun sa at det var en utfordring å finne de riktige kjæledyrene for å passe med de riktige personene, men det er få mer givende.

Image
Image

Noen av de dyreelskere som ble med og samarbeidet med Kennedy, inkluderer Mario Cantone, Maggie Geha, Brett David, KhrystyAna og Chef Roze Traore. Alle hadde det samme målet - å vise kjæledyr på best mulig måte, i håp om at alle dyrene kan finne den perfekte evig familie.

Relatert: Møt vinnere av 2017 AKC Canine Excellence Winners

Anbefalt: