Logo no.sciencebiweekly.com

Kjæledyr lever det gode livet på New York Citys D Pets Hotel

Innholdsfortegnelse:

Kjæledyr lever det gode livet på New York Citys D Pets Hotel
Kjæledyr lever det gode livet på New York Citys D Pets Hotel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kjæledyr lever det gode livet på New York Citys D Pets Hotel

Video: Kjæledyr lever det gode livet på New York Citys D Pets Hotel
Video: 5 COMMON Mistakes New RESCUE DOG OWNERS Make 2024, April
Anonim

Føler du deg veldig skyldig når du reiser og forlater kjæledyret ditt? Det er ikke behov for - swanky D Pets Hotel lover en luksuriøs ferie for din pooch.

Vi har alle hørt om W Hotels. Det er den luksuriøse, trendy merkevaren som gir stor glede i å redefinere den oh-så-elegante livsstilen hotelopplevelsen.

Vel, heng med på dine helt naturlige cricketpulverhunder, for dette: det er nå et D-hotell. Ja, D som i HUND, og den leverer de samme over-the-top-tjenestene og fasilitetene som den nevnte motparten.

For å være tydelig, har D Hotels absolutt ingenting å gjøre med W hoteller utover å plukke en konsonant og bygge et merke rundt det. Men ideen om å levere eksepsjonell service i en ekstravagant setting deles av begge.

Beslektet: Av-The-Leash Luxury Venter Pooches På Las Vegas Pet Friendly Resorts

Doggie-versjonen av konseptet begynte tilbake i 2008 av en kjæledyrforelder basert i Hollywood, California (selvfølgelig!) Som ønsket å skape en opplevelse for pooches som ligner på hva eieren vil motta når de besøker deres lokale spa. La oss innse det, våre valper kjenner ikke (eller bryr seg) om den dekadente frokostrommet frokosten vi likte sist vacay, men vi gjør og ganske ærlig, ønsket om å få den lille fyren til å bli hengivet på samme måte, er viktig for oss.

Rask fremover fire år og Franchise-eier Kerry Brown så en mulighet til å vokse sin virksomhet i New York. Chelsea-beliggenheten åpnet i 2012, og kjæledyrseiere som jobber eller reiser kan svinge når som helst for å slippe av hunden deres for å få en spa- og grooming-opplevelse, for et øyeblikk i barnehage eller i lengre periode.

Relatert: Topp 7 Luxe Dyrevennlig Hoteller hvor Posh Pooches kan komme seg unna alt

Så for bare $ 200 per natt, kan Rover bosette seg i et rom som sannsynligvis overskrider størrelsen på de fleste NYC-studioer. Yikes, kanskje du tenker, men husk "big apple" locale og vet at verdien alltid er opptatt. D Hotels tilbyr din pooch femstjerners luksus om han tilbringer dagen eller overnatter og deres fasiliteter inkluderer:

  • Et overdådig hunde gym og salong
  • Hotellrommene som spenner over nesten 10.000 sf med 19 meter høye tak.
  • Spa- og sjåførtjenester som plutselig plukker Rover opp fra ditt hjem eller kontor.
  • Praktiske og prisvennlige vandrehentingstjenester hvis du bor i en 10-blokkers radius.
  • En privat kokk som lager helt naturlige, egendefinerte oppskrifter, tilberedes hver dag og leveres til din lille fyrs suite hver morgen og kveld (hei, husk at frokostbufféen jeg nevnte tidligere …)
  • En butikkbutikk som tilbyr det siste innen hundemote og livsstilsprodukter som aromaterapi stearinlys og reversible regnfrakker.
Og så er det boligen. Din pelsbarn kan slå seg inn for natten i det beskjedne 4'x9-rommet som har en ortopedisk hundeseng og flatskjerm-TV for å holde seg til firmaet … med hundemusikkfilmer som Beverly Hills Chihuahua eller Fox and the Hound (nei, alvor).
Og så er det boligen. Din pelsbarn kan slå seg inn for natten i det beskjedne 4'x9-rommet som har en ortopedisk hundeseng og flatskjerm-TV for å holde seg til firmaet … med hundemusikkfilmer som Beverly Hills Chihuahua eller Fox and the Hound (nei, alvor).

Neste er det oppsiktsvekkende 9'x9-rommet som fungerer for husdyr med flere hundre der barna bare vil henge sammen. Den hevede dagbunnen gjør det mulig for de som liker å klatre over alt mens en spesiell plass under plasserer de som liker et koselig sted å snuggle i.

Til slutt er det Uber-suiten, som jeg antar i menneskelig snakk ville være som presidentvalget. Det er en fullstendig 12 'x 12' og kommer med en full size seng og flatskjerm-TV

Siden åpningen har D Hotel i Chelsea blitt omtalt på "Good Morning America" og CNN og Brown beskriver deres klientell som "noen fra en banker til en advokat til en yoga instruktør." Selv studenter som går på Fashion Institute of Technology noen ganger slippe hundene av mens du går på klasser rett opp gaten.

Ok, men for $ 200, fortell meg det er en minibar, skru ned tjenesten, og en mynte på puten hver natt …

[Kilde: Business Insider]

Anbefalt: