Logo no.sciencebiweekly.com

Pet Flipping - The New "In" Thing In Crime

Pet Flipping - The New "In" Thing In Crime
Pet Flipping - The New "In" Thing In Crime

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pet Flipping - The New "In" Thing In Crime

Video: Pet Flipping - The New
Video: Slow Killing Method Found at Petco, PetSmart Supplier 2024, April
Anonim

Bilder av: B Rosen / Flickr

Du har hørt om House Flipping … nå gjør deg klar for Pet Flipping. I stedet for å ta et ødelagt hjem, fikse det og selge det for profitt, stjeler noen mennesker faktisk hunder fra intetanende familier og selger dem på Internett.

Det er to måter å "flip" et kjæledyr. Den første måten er å stjele en hund fra en hage eller et hjem, så snu og selge den på nettet. Den andre måten er at flipper vil se en annonse for en funnet hund på Craigslist eller på en flyger, hevder hunden som sin egen, og så selger den for fortjeneste. Det gjør oss syke for at folk vender seg mot dognapping som en inntektskilde … og det handler mer om fordi ifølge politiet er denne typen kriminalitet på vei oppover.

Økningen i Dog Flipping-kriminalitet har vokst de siste fem årene, med Kansas City, St. Louis og Indianapolis som ser et stort hopp i hundeunderlegg. Ingen vet hvordan organiserte disse kriminelle er, men de synes å kjenne sine karakterer og plukke sine ofre strategisk. Disse stjålne hundene selges enten til intetanende familier eller til avlsformål. Topping listen over mest stjålne hunder er Pitbulls, franske Bulldogs, Chihuahuas, Labrador Retrievers og Pomeranians

Så hvordan kan du beskytte hunden din mot disse kriminelle? Du kan alltid holde hunden din i bånd og aldri la dem være ute på egenhånd. Vær også forsiktig når du gir informasjon om hundene dine til folk du møter på gata (vi sier ikke at du bør være uhøflig for folk som stiller spørsmål om poochet ditt, men vær forsiktig med hvor mye info du gir ut). Du kan også få hunden din til å spole, så uansett om kragen kommer av, vil hundens informasjon alltid være hos ham. For å sikre at hunden din aldri blir brukt til avlsmessige formål, sørg for å spay eller nærme hunden din. Og la aldri hunden din være i bilen (duh) eller bundet utenfor en butikk.

Kjenner du noen som har vært offer for Pet Flipping? Hva kan vi som kjæledyr foreldre gjøre for å stoppe disse hjerteløse kriminelle? Legg igjen dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: