Logo no.sciencebiweekly.com

PetMOJI-fy Din Furry Friend With "The Secret Lives of Pets"

Innholdsfortegnelse:

PetMOJI-fy Din Furry Friend With "The Secret Lives of Pets"
PetMOJI-fy Din Furry Friend With "The Secret Lives of Pets"

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: PetMOJI-fy Din Furry Friend With "The Secret Lives of Pets"

Video: PetMOJI-fy Din Furry Friend With
Video: What Happens If You Fall Off A Cruise Ship? 2024, April
Anonim

Noen gang lurt på hva kjæledyret ditt ville se ut som et tegneseriefigur? PetMOJI Creator hjelper deg med å reimagine kjæledyret ditt til sølvskjermen.

Hvis du har en hund eller en katt, er du sannsynligvis like besatt av dem som resten av oss er galne foreldre med oss. Og hvis du er som oss, vil du også få en nerdy spenning ut PetMOJI-ing opp din favoritt furry venn!

Det er der den nye og super morsomme PetMOJI-appen kommer inn i spill. En tie-in for den nye filmen "The Secret Life of Pets", lar appen deg lage en adorably dum animert versjon av hunden din eller katten som du kan lagre og dele på tvers av sosiale medier.

Relatert: Ny trailer lansert for det hemmelige livet til kjæledyr [Video]

Med alle slags tilpasningsalternativer, er du sikker på å komme opp med en skape som ligner på kjæledyret ditt i både ser og personlighet.

Se på oss opprett vår egen PetMOJI nedenfor, og deretter gå videre til MyPetMOJI eller last ned iPhone-appen for å lage en av dine egne!

Første ting først. Er kjæledyret ditt valg en hund eller en katt?

Image
Image

Nå, velg en kroppstype og farge for kjæledyret ditt! ( Denne PetMOJI vil bli modellert etter forfatterens Border Collie-Lab-blanding, Matilda.)

Image
Image

Du kan også velge et mønster og en farge for kjæledyrets pels - de fleste av våre kjæledyr er ikke alle en farge, selvfølgelig!

Image
Image

Velg nå sett med øyne som mest representerer kjæledyrets personlighet! Tøff, bekymret, seriøs, curmudgeonly … hva vil det være?

Image
Image

Deretter velger du høyre ører! Du kan også endre ørefarge.

Image
Image

Til slutt, velg en hale, enhver hale! Etter dette blir du ferdig.

Image
Image

Og TA-DA !!! Vi har det ferdige produktet!

Anbefalt: