Logo no.sciencebiweekly.com

Mal et kjæledyrportrett for å støtte StreetDog Foundation

Innholdsfortegnelse:

Mal et kjæledyrportrett for å støtte StreetDog Foundation
Mal et kjæledyrportrett for å støtte StreetDog Foundation

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Mal et kjæledyrportrett for å støtte StreetDog Foundation

Video: Mal et kjæledyrportrett for å støtte StreetDog Foundation
Video: Украинские медики выстроились в коридор почета перед посмертным донором 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Pinot Palette-Sanderlin

Nyt sesongen mens du nyter fin vin og støtter en fantastisk dyrevelget. Sjekk ut Memphis, Tennessee's Pinot's Palette-Sanderlin den 4. desember 2016 for en pawsitively morsom tid!

Pinot's Palette-Sanderlin er et maleri og sip art studio som er vert for private fester, corporate team building og mobile arrangementer, blant annet i Memphis, Tennessee. I tillegg støtter Pinot's Palette lokale veldedighetsorganisasjoner, og den 4. desember har Pinot's Palette-Sanderlin vert for en unik dyrebransjemaling og slurk.

Dette er det fjerde året at studioet har vært med en Annual Project Pet-hendelse, og i år vil det bli en høyteknologisk metode for å male ditt kjæledyrs portretter! Eier av Pinot's Palette-Sanderlin Diane Barney sier at bilder av deltakerens kjæledyr vil bli forhåndsskrevet på lerret og hver deltaker i fundraiser vil ha et fargebilde av kjæledyret sitt for referanse når de lager sitt mesterverk. Som i år tidligere, hvor håndskisser eller papiroverføringer ble brukt, vil gjestene i år også kunne velge mellom en rekke forskjellige bakgrunnsstiler for sine portretter.

Relatert: Topp 10 Pet Malerier å henge i hjemmet ditt

Denne populære begivenheten fortsetter å vokse hvert år, da gjestene er i stand til å nyte en morsom kveld mens de støtter en verdig kjærlighetsårsak. Arrangementet er en rimelig $ 65, og av det vil $ 20 bli donert til Streetdog Foundation. Streetdog Foundation, som har reddet over 750 kjæledyr fra Memphis hus og gater, ble startet av et par som gikk på jakt etter en tapt hund på et dyrs hus og innså at de måtte gjøre mer for alle dyrene der. Streetdog Foundation grunnleggerne Melanie og Kent Pafford er forpliktet til lysthunder og deres familiemedlemmer, og deres mål er å finne de riktige passene til ly og gutter i de riktige husstandene med rettferdige familier. Streetdog Foundation er avhengig av frivillighet og donasjoner, så generøsiteten til Pinot's Palette-Sanderlin hjelper virkelig hundene å finne sine fureverhjem.

Relatert: Hvordan trene hunden din for å ta en egen

Pinot Palette Sanderlin tar reservasjoner nå, som hendelsen utsolgt i fjor, og hvis du er i området og vil gjerne male ditt kjæledyr og gi en god poter årsak, du kan registrere deg her på Pinot's Palette eller ring dem på 901-761-0012. Du er sikker på å nyte deg selv, og du er maleri det videresender samtidig!

Anbefalt: