Logo no.sciencebiweekly.com

Pucker Up: Hundens kyss kan forhindre allergier

Innholdsfortegnelse:

Pucker Up: Hundens kyss kan forhindre allergier
Pucker Up: Hundens kyss kan forhindre allergier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pucker Up: Hundens kyss kan forhindre allergier

Video: Pucker Up: Hundens kyss kan forhindre allergier
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, April
Anonim

Bilder av: t_m_photo / Bigstock.com

Det er ingenting som kyss fra hunden din - og nå er forskere ute for å bevise at alle de lekene er gode for helsen vår!

Husk at scenen fra Charlie Browns Halloween-klassiker "The Great Pumpkin" … den der Lucy kommer leppe til leppe med Snoopy mens han bobbing for epler og løper skrikende "uck, bluck, gifthunder lepper!" Vel, vel hva hun var feil!

Relatert: Studier finner at du eier en hund, er fordelaktig for ditt hjerte

Ja det viser seg at de av oss som elsker å gi våre gutter en stor klem og et kyss rett på smackeren, fikk det riktig fordi mannens beste venn kan godt holde nøkkelen til å lindre de ekle allergiske reaksjonene.

Det er sant! Tilsynelatende bærer vi nær 10 ganger flere bakterier enn celler i kroppen vår, og forskere fra University of Arizona lanserer en ny studie for å se om bakterier funnet på hunder (og deres spytt) kan bidra til å redusere nysing, kløe og elveblest som går langs med allergiske reaksjoner.

Relatert: Ny forskning i Canine-forskningsresultater kan være til nytte for mennesker

Hvordan? I løpet av en 12 ukers periode, vil de samarbeide 50 til 60 åringer med hunder og deretter måle for å se om deres immunrespons er påvirket av Rovers tilstedeværelse. Tilsynelatende kan hunden fungere som et "probiotisk" og bidra til å bygge sunne bakteriekolonier i mennesket.

Faktisk, Pediatrisk Allergi og Immunologi ved Vanderbilt University hevder tidligere studier at spedbarn født til husholdninger med hunder hadde lavere nivåer av allergi og astma. Tilsynelatende har pooches en tendens til å spre kjærligheten (og bakteriene) ved å slikke alt i sikte, og dette sannsynligvis forklarer hvordan de gode bakteriene blir delt. Tuller ikke!

Men forskere er også opptatt av å finne ut hvorfor allergier og astma har økt i den vestlige verden. En teori er at menneskelige bakterier har blitt utarmet ved ikke å bli utsatt for andre uskadelige bakterier, og tenkningen er at hundeslakker kan bidra til å gjenopprette balansen.

Studien er bare det første skrittet for å undersøke hvordan hunder og deres bakterier kan påvirke immunhelsen, sier forskere. Men vær ærlig, vi vet alle at du aldri vil overbevise katten om at det er kult å la hunden slikke henne.

[Kilde: ABC News]

Anbefalt: