Logo no.sciencebiweekly.com

Rocco Doxie Channel Inner Ekorn, Gets Stuck In Tree Stump

Innholdsfortegnelse:

Rocco Doxie Channel Inner Ekorn, Gets Stuck In Tree Stump
Rocco Doxie Channel Inner Ekorn, Gets Stuck In Tree Stump

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Rocco Doxie Channel Inner Ekorn, Gets Stuck In Tree Stump

Video: Rocco Doxie Channel Inner Ekorn, Gets Stuck In Tree Stump
Video: United States Constitution · Amendments · Bill of Rights · Complete Text + Audio 2024, April
Anonim

Bilder av: Kentucky State Police

Kanskje han kanaliserte sin indre ekorn, eller kanskje han bjeffer opp feil treet. Uansett, Rocco the Dachshund ble sittende fast i en trestubbe og måtte reddes av brannvesenet.

Tilsynelatende var det hans barkder først fikk oppmerksomheten til de offisielle Kentucky statsbefolkningene. Du ser at sjef Michael Williams og Trooper Gerick Sullivan skjedde for å være nær et skogkledd område en ettermiddag da de hørte de forskjellige lydene av et pooch i nød.

Selvfølgelig gikk de på leting, men da de kom inn i skogen - nadda! De var virkelig stumped, så de forgrenet seg for å fortsette søket.

Relatert: Hvorfor en tapt hundes adferd påvirker hvorfor og hvor han roams

Lydene fortsatte til en av dem endelig twigged og så ned.

Voila! Rocco Dachshund kikket ut fra en liten åpning nær bunnen av treet som ligner en liten animert knothole. Tilsynelatende hadde den eventyrlige doxien vandret ned et grunnhull og kom opp på bunnen av treet. Kan ikke reversere, han ble fanget. Ok, kan jeg bare si nå at dette ville aldri Skje med en katt.

Det blir bedre. Uten synlige lemmer for å ta tak i, hadde tropperne ikke mulighet til å trekke ut den lille fyren, så de bestemte seg for å bringe redningsmennene - Salem Fire Department.

Brannmannen Daniel Newcomb kuttet inn i treet, slik at wei Rocco til slutt ble frigjort og til slutt gitt tilbake til sin takknemlige eier. Selvfølgelig var det neste trinnet å forstørre hullet fordi oddsene er Rocco vil komme tilbake for å gjenta sitt mest fantastiske eventyr. Ikke noe ord om det var et hundetre!

[Kilde: Miami Herald]

Anbefalt: