Logo no.sciencebiweekly.com

Roadie App Hjelper Canine Cancer Pasienter Få Vetavtaler

Innholdsfortegnelse:

Roadie App Hjelper Canine Cancer Pasienter Få Vetavtaler
Roadie App Hjelper Canine Cancer Pasienter Få Vetavtaler

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Roadie App Hjelper Canine Cancer Pasienter Få Vetavtaler

Video: Roadie App Hjelper Canine Cancer Pasienter Få Vetavtaler
Video: Senior shelter dog was desperate for love. Then he found the perfect home. 2024, April
Anonim

Bilder av: Roadie

Roadie, det første On-The-Way Delivery Network, har samarbeidet med National Canine Cancer Foundation for å gi dyre foreldre lettelse når deres valp har kreft.

Du har kanskje hørt om Roadie, det superkule on-the-way-leveringsnettverket som forandrer seg helt og holdent som leveranser blir gjort, og samfunn kommer sammen. Roadie har nå samarbeidet med National Canine Cancer Foundation (NCCF) for å bidra til å få hjelp til kreft hos unger og til foreldrene deres som utrættelig kjemper for å kurere dem.

En diagnose av canine kreft ødelegger en familie som de ser ikke bare for å finansiere behandling, men å transportere sine furbaby frem og tilbake fra avtaler. Roadie ønsker å bidra til å lette byrden på de familiene og tilbyr reduserte kjæledyrtransportpriser til den delen av NCCF. Roadie opererer på en unik måte - forbinder folk som har ting (eller nå kjæledyr!) Å sende med drivere som nettopp så tilfeldigvis går i riktig retning! Roadie utnytter de mer enn en milliard kvadratmeter ekstra plasspassasjebiler på veien har, og nå vil bruke denne ekstra plassen for å hjelpe trygt å transportere kjæledyr til avtaler og slik på en rimelig måte.

Relatert: Revolusjonerende ny blodprøve hjelper diagnostisere hestekreft

Ofte er hundesykdomsbehandlingssentre mange miles unna, og kjæledyrsforeldre kjemper for å få best mulig omsorg for deres furrige familiemedlem, bare på grunn av logistikk av transport. Roadie lindrer ikke bare den byrden, men de har også lovet å donere en del av deres inntekter fra hvert kjæledyrgig (reisearrangement) over hele verden til NCCF i et forsøk på å hjelpe til med å støtte og øke bevisstheten for hundkreft. Kreft er en av de ledende dødsårsakene hos mange hunderaser, og NCCF fungerer utrettelig for hundforskning. Roadie CEO og grunnlegger Marc Gorlin vet at kjæledyrseiere vil gjøre alt de kan når deres pooch har kreft, men ofte er det dyrt og vanskelig. Da Roadie ble grunnlagt på den sørlige gjestfrihetssansen der naboer hjelper naboer, er det åpenbart at firebente venner, spesielt i nød, ikke kan utelukkes.

Relatert: The National Canine Cancer Foundation: Dedicated til å finne en kur

Hvis du er en kjæledyrseier som trenger å bruke Roadie, kan du besøke deres hjemmeside eller laste ned appen deres, og husk at kun verifiserte drivere kan tilby å kjøre kjæledyr, så du vet at de er i gode hender. Dyreiere kan holde kontakten med sine førere hele tiden.

Anbefalt: