Logo no.sciencebiweekly.com

Peace of Mind Program Holder Palliative Pasienter og deres kjæledyr sammen

Innholdsfortegnelse:

Peace of Mind Program Holder Palliative Pasienter og deres kjæledyr sammen
Peace of Mind Program Holder Palliative Pasienter og deres kjæledyr sammen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Peace of Mind Program Holder Palliative Pasienter og deres kjæledyr sammen

Video: Peace of Mind Program Holder Palliative Pasienter og deres kjæledyr sammen
Video: Sir Patrick Stewart Reveals the Domestic Violence He Witnessed as a Child | Loose Women 2024, April
Anonim

Bilder av: Iofoto / Bigstock

Pet Peace of Mind tillater kjæledyr og deres eiere i hospice eller palliativ omsorg for terminale sykdommer å holde seg sammen så lenge som mulig.

Et program kalt Pet Peace of Mind fungerer alene for å berike livskvaliteten til hospice og palliative omsorgspasienter ved å sørge for at de ikke er adskilt fra sine furrige familiemedlemmer. Å vite at flere og flere undersøkelser viser båndet mellom mennesker og kjæledyr, er ikke bare bra for fysisk, men psykisk helse, og de arbeider for å støtte pasienter og deres kjæledyr hvor behovet er.

Relatert: Katter på omgange Shelter Dyr Ta medborgere spesiell kjærlighet

Pet Peace of Mind er et program som arbeider med 120 hospice og palliative omsorgsorganisasjoner i 40 stater. Ifølge grunnlegger og president Dianne McGille, hjelper de ca. 3000 terminale pasienter og deres kjæledyr årlig. Frivillige gjør ting som å fôre og vandre kjæledyr, eller ta dem til avtaler for helsevesen eller pleie. Ofte vil organisasjonen dekke utgifter for kjæledyrmat og andre nødvendigheter for en pasient som rett og slett ikke kan gjøre det lenger. I tillegg hjelper samarbeidsorganisasjoner ofte med kjæledyr med nye familier, selv etter at eierne har passert, gir en følelse av fred i å vite at deres elskede dyr vil bli tatt vare på.

McGill er en langvarig dyrevelferd og anerkjente behovet for dyrepleie for døende pasienter for et tiår siden da hun så førstehånds hvordan en venn var bekymret for hvordan man skal ta vare på kjæledyrene sine mens de var i live og hva de skulle gjøre med dem da hun passerte. Mange ganger vil overlevende familiemedlemmer sette dyrene ned fordi de ikke kan ta vare på dem eller ikke vil ha ansvaret, og det gir en stor byrde på hjertet til en pasient som allerede har plaget av fysisk lidelse.

Når McGill innså at hospices vanligvis ikke kunne hjelpe, selv om de sa at det var et vanlig problem med sine klienter, visste hun at noe måtte gjøres og hun startet Pet Peace of Mind i Oklahoma som et prøveprogram. I 2015 ble Pet Peace of Mind en individuell veldedighet som hjelper palliative omsorg og hospice pasienter over hele landet.

Relatert: Terminalt syke pasienter kan holde kjæledyr takket være kjærlighet i kjæledyr

For sine deler ser omsorgspersonene enorme fordeler for pasientene. Ifølge direktør for frivillige tjenester med Columbus Hospice of Georgia og Alabama Terri Roberts er pasientens kjæledyr den eneste grunnen til at de står opp om morgenen og fortsetter å kjempe. Noen pasienter elsker og bekymrer seg for sine kjæledyr så mye at de forsvinner sine medisinske behov for sine kjæledyr - noen ganger til og med fôr mat ment for dem fra veldedighetsorganisasjoner til sine kjæledyr.

Tjenestene som trengs varierer, og Pet Peace of Mind jobber med frivillige for å møte hva som helst behov. Noen ganger er det så enkelt som å rense en søppelboks, men andre krever å dyrke kjæledyr til en eier passerer. Pasientene sier at tjenesten gir dem en sjelefred som de ikke ellers føler seg i en utelatt situasjon, og de er takknemlige.

Pet Peace of Mind-tjenester kan bli funnet på sin nettside, og du kan også se om det kan være en måte du kan frivillig hjelpe deg også. Det er sagt at det tar en landsby, og det endres ikke bare fordi familiemedlemmer har pels.

Anbefalt: