Logo no.sciencebiweekly.com

Noahs dyres hus holder sammen kjæledyr og familier med vold

Innholdsfortegnelse:

Noahs dyres hus holder sammen kjæledyr og familier med vold
Noahs dyres hus holder sammen kjæledyr og familier med vold

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Noahs dyres hus holder sammen kjæledyr og familier med vold

Video: Noahs dyres hus holder sammen kjæledyr og familier med vold
Video: The Spectacular Rise & Humiliating Fall of New York Rangers Phenom Don Murdoch. 2024, April
Anonim

Bilder av: Noahs Animal House

Noahs Animal House har brutt bakken for Nahadas første fullstendige kjæledyrbrettfasilitet designet eksklusivt for voldsofre.

Et nytt alternativ for ofre for vold i hjemmet som føler seg mindre valgfri når det gjelder kjæledyr, har bare brutt bakken på komiteen for å hjelpe abused kvinner (CAAW) overgangsboliger i Reno, Nevada. Noahs Animal House (NAH), som ble inngått av dignitarier, donorer til anlegget og mange firbente venner av prosjektet, begynte sitt første skritt i å hjelpe ofre for vold i hjemmet ved å bo sammen med sine kjæledyr.

Beslektet: Bayer Donation Hjelper hjemmevikt Ofre og kjæledyr forbli sammen

USAs senator Dean Heller ble med i Reno, NV, borgmester Hillary Schieve, i å grave opp bakken for anlegget som vil bidra til å holde hele familien (pelsmedlemmer inkludert) sammen når de går ut på den harde overgangen fra voldsomme situasjoner til bedre liv.

Bygningen vil være 1300 kvadratmeter og er planlagt å bli åpnet innen utgangen av dette året. Det vil ta imot 36 dyr og vil skjemme bort disse ofte utsatte ofrene for vold i hjemmet med fasiliteter, inkludert: boarding og eksamensrom, innendørs / utendørs hundeløper og kenneler, et "Feline Sun Room" for katter, et spaområde for hund og forsyninger til kjæledyr og deres familier som er fordrevet på grunn av misbruk de har lidd og rømt fra.

Noahs Animal House var det aller første frittstående pet boardinghuset designet for familier (og kjæledyr) av voldsofre i sørlige Nevada, da det samarbeidet med The Shade Tree, som er et ly for kvinner og barn i krise. NAH har tillatt mer enn 1200 kjæledyr å være trygge og sammen med sine familier, da familier var på vanskelige og ofte farlige reiser for å forlate farlige voldssituasjoner. Alt for ofte truer misbrukere familie kjæledyr, eller de blir også misbrukt, og ofre vil ikke forlate disse forferdelige situasjonene fordi de frykter for sine kjæledyr.

Image
Image

NAH tillater ofre å søke sikkerhet, samtidig som de tillater at kjæledyrene blir omtalt gratis på stedet. For mange kvinner, fjerner barrieren for å bekymre seg for kjæledyret deres, en raskere, enklere overgang til tryggere liv, og tillater familier å holde seg sammen gjennom prosessen.

NAH grunnleggeren Stacy Alonso sa hun anerkjenner det store behovet for kjæledyr for å være nær som en del av en helbredelsesprosess, og er veldig spent på å kunne samarbeide med CAAW slik at Noahs Animal House-tjenester kan spre seg over Nord-og Sør-Nevada.

Relatert: Flere stater som pålegger dyrmisbrukere å registrere seg som lovbrytere

Donorer for NAH Reno inkluderer Bayer Animal Health, NV Energy, Western Nevada Supply, Bennett Family Foundation, Dolan Auto Group, Peppermill Resort Spa Casino, E.L. Wiegand Foundation, samt Staci og Mike Alonso og David og Cheryl Duffield. Andre givere som har donert eller redusert kostnadene for å bringe denne nødvendige tjenesten til livs, inkluderer Grand Canyon Development Partners, Frank Lepori Construction og Victory Millwork.

Senator Heller har nylig introdusert Pet and Women Safety Act (PAWS) med US Senator Gary Peters, en handling som vil beskytte ofre for narkotikamisbruk og deres kjæledyr familiemedlemmer. Senator Heller sier at han er stolt over at Nevada er ledende innsats i loven om vold i hjemmet, og at Noahs Animal House er en innovativ og nødvendig del av boliger for kvinner som lider av vold i hjemmet. Borgmester Schieve sa at hun mener at partnerskapet mellom Noas Animal House og Committee for Aid Abused Women vil være enormt i samfunnet.

Noahs Animal House gjør arbeidet det gjør med donasjoner, og du kan finne ut hvordan du gjør det, eller mer om Noahs Animal House på deres hjemmeside.

Anbefalt: