Logo no.sciencebiweekly.com

Bayer Donation Hjelper Institutt for vold i hjemmet og kjæledyr forblir sammen

Innholdsfortegnelse:

Bayer Donation Hjelper Institutt for vold i hjemmet og kjæledyr forblir sammen
Bayer Donation Hjelper Institutt for vold i hjemmet og kjæledyr forblir sammen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Bayer Donation Hjelper Institutt for vold i hjemmet og kjæledyr forblir sammen

Video: Bayer Donation Hjelper Institutt for vold i hjemmet og kjæledyr forblir sammen
Video: Фильм Ниндзя Кидз | Обновленный сезон 1 2024, April
Anonim

Bilder av: Stella Dauer / Flickr

70 prosent av voldtektsofrene sier at deres batterier misbruker sine kjæledyr i et forsøk på å kontrollere eller straffe dem, men det er vanskelig å finne husly som aksepterer kjæledyr. Bayer jobber for å forandre det.

Det er en trist, trist situasjon. Hjemmeværende voldsberettigede ønsker å forlate … de ønsker å unnslippe sin desperate situasjon, men de er bekymret for hvor de kan gå og ta sitt kjæledyr med dem.

Få husly i dette landet vil også vurdere kjæledyr, og det gjør ofte misbruk ofre tenker to ganger om å forlate misbrukeren for å finne ly. Virkeligheten er, kjæledyr er vår familie, og hvis vi ikke kan ta dem med oss, vil vi ofte ikke gå.

Internasjonalt livs- og velværefirma Bayer anerkjenner dette farlige problemet, og har bidratt med $ 60 000 til tre husholdningsvåpenhemmer i USA-shelters som også støtter kjæledyr for voldsofre.

De har også lansert en online kampanje for å bringe bevissthet til Pet and Women Safety (PAWS) Act, som blir gjennomgått av kongressen. Kampanjen heter PAWS: Del historien, og med det håper Bayer å kaste lys over hjertesorget som kvinner som blir misbrukt ansikt når de blir laget for å velge mellom å forlate misbrukeren eller forlate sitt kjæledyr.

Related: Protection Dogs tilbyr ny type støtte til internmishandlere

I undersøkelser nekter nesten halvparten av kvinnene som er misbrukt, å ikke forlate sine voldsomme situasjoner fordi de bare ikke vet hva som ville skje med sine kjæledyr bør de gå. Ofte vil misbrukere misbruke kjæledyr i tillegg, til og med drepe dem, eller i det minste ved å bruke offerets kjærlighet for at hun kjæledyret skal manipulere henne. Fordi det ikke er nok husholdningsvåpen som er i stand til å bo og omsorg for ofre dyr, eksisterer kvinner bare i situasjonen, noe som er farlig og til og med dødelig for både henne og hennes kjæledyr.

I 2012 åpnet Rose Brooks-senteret i Kansas City, MO, sine dører til kjæledyr, og ble det første huslyskeskyttet i regionen for å gjøre det. Bayer donerte $ 50.000 for å hjelpe til med å finansiere Paws Place, et hus for kjæledyr som ligger på Rose Brooks, og tillater misbruk overlevende å være sammen med sine kjæledyr når de har forlatt sin voldsomme situasjon. Bayer har fortsatt å finansiere dyrepleiekostnader og vedlikehold av anlegget for Paws Place, og har utvidet sin innsats for å støtte misbrukoffer og deres kjæledyr, ved å gi mer penger til to andre huslyer som også støtter kjæledyr.

Bayer gir $ 20.000 til Noahs Animal House, som er et fullstendige boarding-anlegg som ligger på grunn av nevada største kvinner og barnehjem, The Shade Tree Shelter, samt Urban Resource Institute (URI) i New York. URI tilbyr terapeutisk rådgivning og pedagogisk tjenester til overlevende, og i 2013 opprettet de URI People and Animals Living Safe (URIPALS) -programmet, som gjør at misbrukte familier og deres kjæledyr kan bo i kvartaler sammen. Dette programmet er et av de få i landet som tilbyr slike tjenester og øker bevisstheten til det store behovet for å støtte misbruksoffer ved å støtte sine kjæledyr, og forhåpentligvis kan det bidra til å skape flere programmer og ressurser.

Relatert: Frivillige i hjemmet kan finne shelter med trygt sted for kjæledyr

Overlevende ser på programmer som gjør at de kan bringe sine kjæledyr som helbredende og livsforandrende. For mange ville de ikke komme til ly, og kan til og med ha mistet barna sine, mens deres kjæledyr forblir i voldsomme situasjoner også. Fordi hunder ofte er naturlige beskyttere, blir de fanget i kryssilden av misbruk og trenger lyst også.

Å si at overlevende ikke trenger å velge mellom sin egen sikkerhet eller deres kjære (og kjæledyr er mest sannsynlig elskede familiemedlemmer!), håper Bayer at folk vil hjelpe til med å støtte PAWS-loven for å øke bevisstheten. Hvis du vil låne din støtte, er det betydelige ting du kan gjøre for å hjelpe!

Se PAWS: Del din historie video og send et elektronisk brev til dine lokale kongresjonsrepresentanter. Deling av koblingene vil bidra til å spre bevisstheten og tillate representanter å vite hvor viktig dette er for å beskytte de uskyldige ofre for vold i hjemmet - både mennesker og følgesvenner.

Anbefalt: