Logo no.sciencebiweekly.com

RedRover gir midler til å hjelpe dyreofre i hjemmet vold

Innholdsfortegnelse:

RedRover gir midler til å hjelpe dyreofre i hjemmet vold
RedRover gir midler til å hjelpe dyreofre i hjemmet vold

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: RedRover gir midler til å hjelpe dyreofre i hjemmet vold

Video: RedRover gir midler til å hjelpe dyreofre i hjemmet vold
Video: 2022 Viewer Appreciation Giveaway Winner 2024, April
Anonim

Menn og kvinner som lider av misbruk av hjemmet, kan være i voldsomme situasjoner uten bekymring for sitt kjæledyr igjen. En organisasjon forpliktet til å gi omsorg til dyr i krise er dedikert til å gjøre det til en fortid.

Statistikken om misbruk er skremmende og trist. Ifølge National Coalition Against Domestic Violence, over 70% av kvinnene som eier kjæledyr, og vender seg til et hjemlig voldshell for hjelp, rapporterer at deres misbrukere enten har skadet, truet eller faktisk drept familiedyr for å få psykologisk kontroll eller utøve hevn på de misbrukte.

Mer, kanskje så mange som 65% av ofrene for vold i hjemmet er i voldsomme situasjoner fordi de er redde for at hvis de unnslipper fra misbrukeren, skjer det noe fryktelig med kjæledyret når de forlater.

Relatert: Beskyttelse Hunder tilbyr en ny form for støtte til internmishandlere

Selv om det er mange husholdningsvoldtilskudd tilgjengelig for kvinner og menn over hele landet, er få få mulighet til å imøtekomme behovene hos de som også trenger å ta med kjæledyret sitt for frykt for sikkerheten. Estimater er at bare en liten prosentandel av huslyskader har stedet til å husle dyr som ledsager ofre for mennesker.

RedRover er en Sacramento, California nonprofit organisasjon som ble grunnlagt i 1987 med sikte på å bringe dyr i krise til omsorg, og har nylig gitt RedRover Relief Safe Housing-tilskudd til et hus for husholdningsvold, Rainbow House, som ligger i Wisconsin.

The Rainbow House, gir lettelse og overnatting for voldsofre for tre kringliggende fylker, vil bruke pengene fra RedRover's stipend for å bygge et anlegg på stedet som vil hjelpe imot ofre for misbruk som bringer sine kjæledyr med dem når de unnslipper fra deres misbrukssituasjon. Anlegget vil ha kitty hotell, kennel kjører og hundekasser, selv om The Rainbow House er fortsatt på utkikk etter ekstra donasjoner for å gi familier med kjæledyromsorg grunnleggende som mat og forsyninger som er nødvendige for at de skal forbli på lyet sammen.

Beslektet: Bayer Donation Hjelper hjemmevikt Ofre og kjæledyr forbli sammen

Ifølge RedRovers konsernsjef Nicole Forsyth forblir for mange voldsofre i deres voldelige hjem fordi de er bekymret for hva som vil skje med sine kjæledyr hvis de forlater. Dette tilskuddet vil bidra til at flere ofre mottar tjeneste som kunne bokstavelig talt redde kjæledyrets liv.

Regjeringshusets administrerende direktør Courtney Olson sa at sikkerhet for kjæledyr på Rainbow House er viktig for offerets utvinning. Mer, dyr fortjener også å bli reddet fra misbruk, og et anlegg på stedet vil støtte familiens sikkerhet og deres kjæledyr.

Hvis du er enig, og ønsker å hjelpe til med å støtte omsorg for dyr i krisesituasjoner, kan du besøke RedRovers nettsted om deres voldsprogrammer i hjemmet, og hvordan du kan hjelpe.

Anbefalt: