Logo no.sciencebiweekly.com

Buddy gjør oss Bawl: Budweiser's Emotional Anti Drinking Ad [Video]

Innholdsfortegnelse:

Buddy gjør oss Bawl: Budweiser's Emotional Anti Drinking Ad [Video]
Buddy gjør oss Bawl: Budweiser's Emotional Anti Drinking Ad [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Buddy gjør oss Bawl: Budweiser's Emotional Anti Drinking Ad [Video]

Video: Buddy gjør oss Bawl: Budweiser's Emotional Anti Drinking Ad [Video]
Video: How to travel to the EU with your pet after Brexit 2024, April
Anonim

Budweiser's nye reklame mot drikking og kjøring er ikke bare for hundeeiere - det vil slå et mykt sted med alle

De fleste annonser som oppfordrer oss til å oppføre seg som mennesker, bruker sjokk taktikken. Vi har alle sett den svarte lungen i røykeannonsene, det stekte egget i stoffreklamene og bilvrakene i drikk- og kjøreannonsene. Bare den andre dagen kjørte jeg forbi et billboard som "Mug + Shot = Mugshot." Når jeg ser disse annonsene, blinker øynene mine over, og de har egentlig ingen innvirkning. Å være ansvarlig har blitt boret i hjernen vår ved hjelp av skremmende taktikk siden vi var gamle nok til å forstå. Men Budweiser tok en annen tilnærming.

For sin "Be (er) Responsible" -kampanje sendte Budweiser meldingen om at det er greit å drikke så lenge du ikke kjører; noe som gir mening fordi de er et av de ledende ølbedriftene i Amerika. Så de gjorde det med noe annet amerikansk: en labpuppel som heter Buddy. Den kommersielle viser valpen vokser opp med sin kjære eier. De ruller rundt sammen, de løper og de spiller. Raskt fremover, og du ser at eieren forlater med vennene sine og en seks pakke i hånden. Hunden venter og venter, whining og blir mer opprørt når tiden går. Deretter har de en enkel melding "For noen, ventet aldri slutt." Cue alle tårene. I de tre sekunder det tok før neste scene, suget jeg ukontrollert.

Så hvordan slutter det? Du må se for å finne ut. Budweiser, du har gjort det igjen. Jeg trodde valpens kjærlighet fra Super Bowl var en tårnkjærer, men denne tar kaken. Med slagordet og hashtag #FriendsAreWaiting fremmer selskapet en enkel melding som alle kan ta til sinns. Hvis du skal drikke, ikke kjør - din venn hjemme trenger deg.

Se videoen (med vev hendig) nedenfor.

Anbefalt: