Logo no.sciencebiweekly.com

Finne Rover hjelper å gjenforene orkanen Harvey kjæledyr med sine familier

Innholdsfortegnelse:

Finne Rover hjelper å gjenforene orkanen Harvey kjæledyr med sine familier
Finne Rover hjelper å gjenforene orkanen Harvey kjæledyr med sine familier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Finne Rover hjelper å gjenforene orkanen Harvey kjæledyr med sine familier

Video: Finne Rover hjelper å gjenforene orkanen Harvey kjæledyr med sine familier
Video: Mega shield effect-Back to sender (Energetically programmed) 2024, April
Anonim

Bilder av: Elizabeth Conley / Houston Chronicle

En app sponset av Finding Rover, Petco Foundation og Houston SPCA hjelper hjulpet kjæledyr med å komme tilbake til sine mennesker med ansiktsgjenkjenningsteknologi.

Patricia Mercer er president i Houston, Texas, SPCA, og sier at arbeidet foran dem i etterkant av orkanen Harvey er overveldende. Og selv med all ødeleggelse, er hun bemyndiget av styrken og motstanden i sitt samfunn som naboer hjelper naboer til å bringe kjæledyr som er forskjøvet av orkanen, tilbake til sine familier.

Relatert: Rescue Dog Slated For Euthanasi er helt til orkan Harvey ofre

Finne Rover og Petco Foundation er med i denne innsatsen, med en app som gjør det mulig for en kjæledyrseier å laste opp et bilde av hans eller hennes kjæledyr som er borte i etterkant av orkanen. Appens ansiktsgjenkjenningsteknologi skanner bilder av kjæledyr som er tatt inn i husly i de siste dagene, og hjelper redningsmenn og kjæledyr foreldre til å koble til. Finne Rover benytter store nettverk av dyrepleieorganisasjoner over hele landet - og på grunn av det faktum at tapte kjæledyr ble sendt til det som ly kunne ta dem, er ansiktsgjenkjenningsteknologien spesielt nyttig nå.

Som dyr husly og redder over hele landet tar de fordrevne dyrene inn, de lastes opp disse kjæledyrene i Finding Rover database. Houstonians kan laste opp et bilde av sitt kjæledyr, og en algoritme fungerer for å matche kjæledyrseier med kjæledyrplassering. Alt dette kommer til frihet til lyskilder og dyreeiere, fordi de vil gjøre alt de kan for å hjelpe familier som allerede har mistet så mye.

Related: Lost Dog finner sin familie som han kommer fram under tv-intervju [Video]

Nå som Harvey har forlatt regionen, begynner familier gjenoppbyggingsprosessen og er ivrig etter å søke etter savnede kjæledyr. Vi håper at Finding Rover vil bidra til å bringe noen gode avslutninger sammen. Og selv om du ikke er påvirket av orkanen, er det en god ide å bli med i Finding Rover-fellesskapet - det er gratis, og du håper du aldri trenger det, men hvis du gjør det? Du vil være glad du gjorde.

Anbefalt: