Logo no.sciencebiweekly.com

SF SPCA Årlig Pop-Up Hjelper Furballs Finn Familier

Innholdsfortegnelse:

SF SPCA Årlig Pop-Up Hjelper Furballs Finn Familier
SF SPCA Årlig Pop-Up Hjelper Furballs Finn Familier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SF SPCA Årlig Pop-Up Hjelper Furballs Finn Familier

Video: SF SPCA Årlig Pop-Up Hjelper Furballs Finn Familier
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

San Francisco SPCA, i partnerskap med Embarcadero Center, lanserer sin andre årlige popup i håp om å finne fureverhjem for deres redning. Her er det spennende arrangementer som er til stede for byens dyrelskere!

I februar er San Francisco-lokalbefolkningen en godbit, da de kommer til å nyte fjellene med koser og cuteness på SFSPCAs popup-adopsjonssenter. Gjennom måneden kan besøkende til One Embarcadero Center møte de vakre redningene mens de deltar i morsomme aktiviteter.

Festningene starter den 1. februar, med Opening Night Extravaganza. Grand Party vil inneholde mange kunstnere, akrobater, musikere og en mentalist, og deltakerne vil feire på vin, øl og snacks. Arrangementet er gratis, men hvis du vil besøke, er RSVP obligatorisk. For anledningen vil SF SPCA samarbeide med Mer enn en Cone-organisasjon i et forsøk på å spre bevissthet om kjæledyr adopsjon og velferd, med en Cone of Shame Art Gallery og lydløs auksjon med originale verk av mange talentfulle artister.

Men det pawesome partiet er ikke det eneste fantastiske arrangementet besøkende kan forvente. San Francisco SPCAs popup vil være vert for daglige og ukentlige hendelser, for eksempel:

YAPPY HOURS

Hver torsdag vil pop-upen være vert for en Yappy Hour fra kl. 16:30 til 18:30. Stopp etter jobb for vin og koser!

CAT CAFÉ

Ta en kopp kaffe og møt noen spesielle katter fra FieldHaven Feline Center, en av SF SPCAs redningsmedlemmer. Åpent hverdager 11.00 - 19.00.

CUDDLE ERFARING

Snuggle opp med søte valper! En donasjon på $ 10 får deg 10 minutter med kosetid. Registreringer er først og fremst, først serveres når popup-vinduet er åpent.

MELD DIN VALENTIN

Nyt boblende og biter mens du maler et 11 x 14 lerret av kjæledyret ditt! 13 februar, 17:00 - 19:00. Billetter kreves.

Pop-up vil være åpen fra 2. februar til 28. mai. Hvis du er i San Fransico-området og ønsker å adoptere et kjæledyr eller bare ha litt furball-tema, gøy (og hjelp reddes samtidig), Et Embarcadero-senter er stedet å være.

Anbefalt: