Logo no.sciencebiweekly.com

Stjerner kommer ut for å hjelpe bulldogger i løpet av ferien

Innholdsfortegnelse:

Stjerner kommer ut for å hjelpe bulldogger i løpet av ferien
Stjerner kommer ut for å hjelpe bulldogger i løpet av ferien

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Stjerner kommer ut for å hjelpe bulldogger i løpet av ferien

Video: Stjerner kommer ut for å hjelpe bulldogger i løpet av ferien
Video: What to Put in Military Care Package for Deployed Troop 2024, April
Anonim

Høytiden er vanskelig på kjæledyr, da det resulterer i høy forlatelse. Stjerner Beth Stern, Ice-T, Coco Austin og andre kommer sammen for å hjelpe denne høytiden.

Kjent skuespillerinne og dyrerett advokat Beth Stern og rapper og virkelighet TV-stjerne Ice-T og hans kone Coco Austin kommer sammen denne høysesongen for å hjelpe med å samle inn midler til Long Island Bulldog Rescue (LIBR). Organisasjonene øker midler for å hjelpe, helbrede og hjem dyrebare engelske Bulldogs som er ute etter deres fureverhjem.

Den 12. desember 2016 blir Stern og Ice-T og hans kone sammen med Jill Rappaport og Cat Greenleaf, som blant annet vil nyte en feriebegivenhet med jazzmusikk, en buffémiddag og vin og cocktailer donert av Chatham Imports. Sponsorer av arrangementet inkluderer også Bulldog Gin, Tito's Handmade Vodka, Patricia Cornwell, Staci Gruber, The RTA Store og The Honest Kitchen, som alle har donert for en live online-auksjon som er fullpakket med flotte gavevalg for familie og venner. Arrangementet og auksjonen gir en mulighet til å finne enestående gaver som inkluderer smykker, kunstverk og erfaringer, samtidig som de hjelper med å finansiere LIBR.

Relatert: 'Tis sesongen for graving-Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr i Behov

Laurette Richin, LIBR grunnlegger sier at denne tiden av året er kjent som Holiday Abandonment Season. Folk lar ofte valper og / eller skadede eller eldre hunder for å delta på fester eller gå på ferie. LIBR jobber med med en gang kunne svare på disse behovene, så vel som andre som overgir sine kjæledyr på grunn av dyre helsekostnader eller andre situasjoner som gjør det umulig å beholde sine kjæledyr.

LIBR arbeider for å spare så mange som de har råd til å hjelpe, helbrede og hjemme, da disse kjærlige forlatte og / eller overgivne hundene står overfor eventuel eutanasi ellers.

Relatert: Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team

Hvis du er i området og vil støtte denne verdige sak, kan du få billetter til LIBR 2016 Holiday Fundraising Dinner og auksjon på deres redningssted. Billettene er $ 150 eller $ 300 (for VIP), og alle inntekter går for å hjelpe, helbrede og skadde seg hjemme, eller bli misbrukt, misbrukt og / eller forsømt engelsk Bulldogs, og billettprisen og donasjonene er alle skattefradrag.

Anbefalt: