Logo no.sciencebiweekly.com

SuperZoo 2018: Sleepypod Go Bag gjør reiser med Fido A Breeze

Innholdsfortegnelse:

SuperZoo 2018: Sleepypod Go Bag gjør reiser med Fido A Breeze
SuperZoo 2018: Sleepypod Go Bag gjør reiser med Fido A Breeze

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SuperZoo 2018: Sleepypod Go Bag gjør reiser med Fido A Breeze

Video: SuperZoo 2018: Sleepypod Go Bag gjør reiser med Fido A Breeze
Video: Super Zoo 2024, April
Anonim

SuperZoo viser det beste innen kjæledyrproduktindustrien, og vi elsker at våre favorittmerker innfører nye produkter i sine eksisterende linjer.

Vi elsker SuperZoo fordi vi ser år etter år så mange av våre favorittprodukters selskaper. En vi elsker er Sleepypod, et California-selskap som er kjent for sikre produkter for å beskytte våre furbabies. Du er sikkert allerede kjent med sine populære Sleepypod kjæledyrbærere, og her hos SuperZoo har de debutert sin nye Sleepypod Go Bag for kjæledyr foreldre.

Vær forberedt på fantastisk-er.

Relatert: Sleepypod presenterer Hot New Color; Men bare for en begrenset tid

The Sleepypod Go Bag er åpenbart opprettet for reise med kjæledyr, men det er fantastisk fordi det er gjort med vilje med menneskelig letthet i tankene. Hvordan? Vel, forestill deg at du er på veien over natten, og du krasjer på et hotell med kjæledyret ditt. Den Sleepypod Go Bag lar deg holde kjæledyret ditt og dine nødvendigheter på et sted som du enkelt kan gripe og gå. Ikke mer behov for flere poser per tur bare for å ta med kjæledyret ditt.

Michael Leung er medstifter og ledende produktdesigner av Sleepypod og sier at flere kjæledyrvennlige hoteller, attraksjoner og til og med arbeidsplasser gjør det enklere og lettere for kjæledyrsreiser å skje. Det betyr at kjæledyr foreldre vil ha og trenger praktisk tilbehør som lar dem slå alle disse destinasjonene enkelt.

Den Sleepypod Go Bag gjør det, og gir kjæledyr foreldre en enkel måte å samle og reise med alle nødvendigheter for en tur med sine kjæledyr. Leung sier at kjæledyrsreiser krever ekstra arbeid på kjæledyrs foreldre, så de vil gjøre reiseplanleggingen så enkelt som mulig for å oppmuntre til flere kjæledyr og menneskelige eventyr.

Den Sleepypod Go Bag er super lett for cross-body bære, samt en enkel grip-og-gå, håndtak for raskt å flytte rundt. Det er to mini-kuber og en isolert matpose for deg og Fido for å holde en fin snack i, og flere sidelommer for vannflasker, smarttelefoner eller hva-du-du. En ekstra verktøyring er fantastisk for å holde en bånd, vesker eller lommelykt, og deretter en ytre lomme gir enkel tilgang til ting du trenger for å raskt stash og komme til.

Relatert: Reise sykdom hos hunder: Hva det er og hvordan å behandle det

Vi elsker spesielt den indre lommen som lar deg beholde dokumenter eller nettbrettet / datamaskinen, samt en innvendig lanyard for tastene dine. I hovedsak holder Sleepypod Go Bag alt det grunnleggende du trenger for å reise med kjæledyret ditt til fingrene, og uten å gå på bekostning av holdbarheten som den er laget av bagasje-grade nylon.

Posene vil være tilgjengelige for kjæledyr foreldre 16. juli, og kommer i fire klassiske farger: Jet Black, Glacier Silver, Strawberry Red og min favoritt, Robin Egg Blue, og vil handle for $ 79,99.

Anbefalt: