Logo no.sciencebiweekly.com

Å snakke med kjæledyr gjør deg gal Crazy Smart, det er!

Innholdsfortegnelse:

Å snakke med kjæledyr gjør deg gal Crazy Smart, det er!
Å snakke med kjæledyr gjør deg gal Crazy Smart, det er!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Å snakke med kjæledyr gjør deg gal Crazy Smart, det er!

Video: Å snakke med kjæledyr gjør deg gal Crazy Smart, det er!
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, April
Anonim

Bilder av: Feel Photo Art / Bigstock

Mens noen kanskje tror å snakke med kjæledyrene våre, kan de gjøre oss litt quirky, sier en professor i University of Chicago, ikke bare er det en vanlig oppførsel, men markerer også høy intelligens hos mennesker.

Klart er jeg strålende.

Jeg mener, jeg heter plantene mine, mine biler, skoene mine (ja, jeg vet …) og snakke med hundene mine hele tiden. Faktisk snakker jeg til dem også, slik at vi har en livlig samtale med hverandre. Så har min sønn, som tilsynelatende så meg nok til å fange på som det er akkurat det du gjør … fortell hunden å være en god jente mens vi er borte og spør henne hva hun gjorde mens vi var ute.

Relatert: Hvordan lære hunden å snakke

Før du peker og ler på meg, la meg påpeke at det ikke bare er en normal, menneskelig oppførsel, men en som professor Nicholas Epley fra University of Chicago er et tegn på å være svært intelligent. Epley lærer atferdsvitenskap ved universitetet, og ifølge et intervju han hadde med Quartz.com, spesialiserer han seg i antropomorphiserende atferd - noe som gir menneskelige tanker, følelser og følelser til ikke-menneskelige skapninger og ting.

Ifølge Epley er mennesker den eneste arten som antropomorfiserer, og vi gjør dette fordi vi har avansert intelligens som gjør at vi kan projisere menneskelige ansikter, tanker og følelser der de ikke eksisterer. Han mener også at denne egenskapen til antropomorfis er en bivirkning av å være menneskelig, og mener det er en markør for høyere sosial intelligens.

Relatert: Global Pet Expo 2017: G.O.A.T Høyttaler er beste partis høyttaler noensinne!

Epley mener også at de som snakker med sine kjæledyr, noen ganger har blitt feilaktig merket som dumme eller barnslige, men hevder at evnen til å gjøre det faktisk er det som gjør oss unike i vår menneskehet og intelligens. Han tror det er en god ting, og en som burde bli feiret.

Woo hoo! Hvis en professor sier at vi er genier, skal vi ta sitt ord for det!

[Kilde: Quartz]

Anbefalt: