Logo no.sciencebiweekly.com

Tel Aviv lanserer Revolutionary Digital Dog Concierge Service

Innholdsfortegnelse:

Tel Aviv lanserer Revolutionary Digital Dog Concierge Service
Tel Aviv lanserer Revolutionary Digital Dog Concierge Service

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tel Aviv lanserer Revolutionary Digital Dog Concierge Service

Video: Tel Aviv lanserer Revolutionary Digital Dog Concierge Service
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, April
Anonim

Bilder av: Kfir Bolotin / flickr

Tel Aviv er en av hundens vennligste byer i verden. De jobber for å holde på den måten ved å lansere en ny concierge-type tjeneste som spesielt henvender seg til hjørnetenner!

Tel Aviv, Israel er hjemmet til 25.000 registrerte hunder, har en hund-til-menneskelig andel på 1: 17-dette regnes som en av de høyeste i verden. Over 70 offentlige hundeparker finnes i Tel Aviv (over 1 hundepark per kilometer), et superforhold for byens furrieste borgere. I fjor viste byen sin beundring av hunder med den første hundedagen med mange arrangementer og tiltrengninger rettet spesielt mot hunder og deres mennesker. Ja, denne byen elsker sine hunder!

Tel Aviv skjer også for å være et sted for teknologiske oppstart. Hevdet den høyeste konsentrasjonen av teknologiske selskaper per innbygger i verden (med over 1500) bestemte Tel Aviv-Yafo kommune at de skulle kombinere sine styrker. Som et resultat ble Digi-Dog født!

Relatert: 15 Beste Gadget Gaver til Geeky Pets

Digi-Dog er en kul tjeneste som tillater medlemmer av "Digi-Tel" resident card-programmet, som brukes av over en tredjedel av byens innbyggere som får rabatter på arrangementer og live oppdateringer om nabolagshendelser, for å få tilgang til lignende funksjoner som er sentralt fokusert på hunder! Brukere av Digi-Dog vil kunne få tilgang til viktig informasjon om hunden og spesialtilbud, samt motta relevante påminnelser om vaksinasjoner og helsevesen. Brukere vil ha tilgang til nærliggende veterinærer, kommende hunderhendelser, hundevandere, opplæringskurs ved hånden og vil også motta rabatter på lokale hundevennlige bedrifter.

Tel-Aviv er verdensledende innen dyrevelferdspolitikk, og Tel Aviv-Yafo kommune driver en 24/7 ikke-døde ly for lyster. Det fokuserer også på spaying og nøytralisering av svindle kjæledyr for å fremme bedre forhold for alle dyr og arbeider med frivillige for å finne kjærlige hjem for kjæledyr i nød.

Relatert: Figos Pet Cloud Technology: En innovativ måte å forsikre kjæledyrene på

Eytan Schwartz, Tel Aviv Global & Tourism CEO, sier at da Tel Aviv for øyeblikket er det beste stedet i verden for hunder, tilbyr Digi-Dog kun den vennligste hunden byen enda mer hundevennlig på en teknologisk måte som vil tilby revolusjonerende concierge service. Og med en tjeneste som dette, må vi være enige om at det er et ganske lykkelig og happening hundested å være!

Anbefalt: