Logo no.sciencebiweekly.com

Midlertidig gjengivelse utstedt for Montreal Pitbulls

Innholdsfortegnelse:

Midlertidig gjengivelse utstedt for Montreal Pitbulls
Midlertidig gjengivelse utstedt for Montreal Pitbulls

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Midlertidig gjengivelse utstedt for Montreal Pitbulls

Video: Midlertidig gjengivelse utstedt for Montreal Pitbulls
Video: #AskGaryVee Эпизод 127: Что мешает хорошим боссам стать великими? 2024, April
Anonim

Bilder av: Earthpassage / Bigstock

En overordnet dommer gav bare pitstjur og "pit bull type" hunder et midlertidig utsagn fra den kontroversielle loven som forbød dem i Montreal, men trenger permanent for å virkelig beskytte dem.

En kontroversiell lov som forbyr pit bull rasen (samt pit bull-type) var i utgangspunktet en dødsdom for tusenvis av hunder og har blitt utfordret av Montreal SPCA. Samme dag loven skulle tre i kraft, satte Montreal Justice Louis Gouin et opphold på forbudet for å tillate domstolene å høre SPCAs utfordring ut. I morgen vil Justice Gouin avgjøre om han skal utvide sin beslutning i lengre tid, slik at flere redningsarbeid kan gjøres og dyreforesatsgrupper skal samle det de trenger for å bevise at denne loven er diskriminerende og uberettiget.

Det betyr at i mellomtiden kan pits og pit bull-type hunder bli vedtatt, og de er ikke pålagt å bli forvirret, ettersom rådslovgivningen er mandat. Lokale og internasjonale rednings- og dyrevelferdsgrupper arbeider febrilsk for å fjerne lokale lyster av enhver hund som kan passe den løse beskrivelsen av "farlig hund" for ikke å ha masseødeleggelse som forventes i henhold til lovgivningen.

Relatert: Montreal Pit Bull demonstranter bekjempe for beskyttelse av hunder

Pit Bulls kjæledyr foreldre føler seg forfulgt og straffet - bekymret for at deres hunder ikke kommer til å kunne leve frie og lykkelige liv i sine egne gårder. De føler at definisjonene av farlige hunder er vage og farlige for mange hunder - hunder som ikke har noen endelig måte å tyde på, selv med DNA. Som et resultat, mange bare vedta muzzles og registrere sine hunder i mellomtiden slik at de faller innenfor retningslinjene, bør de forbli håndhevbar.

En annen bekymring er at selv byens advokat, Rene Cadieux, ikke har endelige lovbestemte normer som byen ville gå i å vurdere om en hund var en grop eller pit bull type, og sa i stedet at sunn fornuft ville være det som vil bli vant til bruke lovbestemmelsene, og at kriteriene som brukes ville være hvorvidt en hund så ut som, virket som eller virket som en pit bull eller pit bull type. Dette er ekstremt knyttet til at hunden anklaget for å drepe en lokal kvinne tidligere i år, ble i utgangspunktet ansett som en grop, selv om registreringspapirer oppførte seg som en bokser, og DNA-resultatene ikke har konkludert med at han faktisk var en gropen.

Relatert: Montreal SPCA vil ikke la Pit Bulls bli satt ned uten kamp

Kaller det "Panic Policy-making" opprører opposjonsrådsmedlem Sterling Downey seg med loven om dekket, og er uenig med borgmester Denis Coderre som støttet og fremdeles støtter regningen, selv om hans tidligere posisjon var at rasebegrensning var overkill og ikke nødvendig.

Og så ser verden og venter på å se hva som vil skje … i håp om at rettferdighet og sunn fornuft virkelig gjør seire og uskyldige hunder blir ikke straffet lenger.

Anbefalt: