Logo no.sciencebiweekly.com

P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr

P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr
P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr

Video: P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr
Video: Tevin Campbell - Can We Talk (Official Video) 2024, April
Anonim

Bilder av: Denisa Doudova / Shutterstock

Skilsmisse er ikke lett - spesielt når kjæledyr er involvert. Hvis begge parter vil ha forfølgelse av hunden, hvilke valg har du? Debra Vey Voda-Hamilton, leder av Hamilton Law and Mediation, tar oss gjennom de fire trinnene i P.E.T.S. Planlegg - din guide til skilsmisse med kjæledyr.

De av oss som bor med kjæledyr, gjenkjenner hvordan de forbedrer våre liv. I USA eier 63% av de amerikanske husholdene et kjæledyr. I 2014 ble $ 55 milliarder brukt på kjæledyrpleie, mat og kjæledyrprodukter. I en nylig undersøkelse beskrev 49% av kjæledyrseierne sitt kjæledyr som et familiemedlem, 49% sa at kjæledyret var en følgesvenn og bare 2% refererte til dem som "eiendom".

Hva skjer når en tvist oppstår over et kjæledyr i løpet av en skilsmisse eller et oppbrudd? Under loven i de fleste stater er kjæledyr eiendom. I en nylig New York-sak Travis v Murray, 2013 NY Slip Op 23405, utstedte retten en banebrytende beslutning om spørsmålet om hvem som får hunden. Den gode nyheten var at retten bestilte en høring for å bestemme en eneste forvaring av hunden i denne skilsmissen. De dårlige nyhetene var at for de fleste kjæledyrseierne var perimetrene i denne høringen hjerteskjærende. Dommeren beordret partene til å bestemme hvem som hadde eget eierskap til hunden. Dommeren nektet å underholde en diskusjon om medeierskap eller besøk. Domstolene vil ikke underholde varetekt og besøk av noe de ser som en stol eller et bilde. Du kan noen ganger motta verdier for å overgi din påviste eierskapsrett, eller du kan miste eierskapet helt. New York-domstolen håpet at partene ville trene noen besøk eller fortsatt sammenheng med den ikke-eide kjæledyrforeldre etter at eierskapsproblemet ble bestemt. Det er usannsynlig, etter en følelsesmessig ladet stridende kamp at folk vil sette seg ned og finne ut hvordan de skal være snille mot hverandre og dele sin hund.

De fleste par, enten gift eller i et forhold, føler et vedlegg til kjæledyrene som var en del av det forholdet. De ser dem som familiemedlemmer eller følgesvenner. Det være seg en katt, en hund, en fugl, en hest eller en leguan, begge parter føler seg litt kjærlig for dyret. Det er derfor du burde lage en P.E.T.S. Plan. Du lager retningslinjene for omsorg for kjæledyret ditt før forholdet ditt står på randen av katastrofe. I barnetider adresserer du og godtar hva den beste fremtiden for din kjære følgesvenn vil være hvis status quo i forholdet ditt er endret. På denne måten blir kjæledyret tatt ut av den følelsesmessige ligningen.

De følgende fire trinnene for å skille seg med kjæledyr - P.E.T.S. - vil oppmuntre til diskusjon, evaluering og avtale Hvert trinn er enkelt og gir alle parter fred i sinnet om deres fremtid med sitt kjæledyr. Ingen overraskelsesløsninger krav, krigsmessige argumenter eller rettssaker. Du planla for det beste resultatet for alle involverte, inkludert kjæledyret ditt.

P: Lag en pre / post N uptial / R elationship EN Greement

Under lykkere må du erkjenne kjærligheten hver av dere har for din lette følgesvenn. Bestem skriftlig hvordan du vil være en del av livet deres. Hvis begge menneskene går sine egne veier, vil det være en lang vei mot å gjøre alles liv, spesielt dyret, enklere å planlegge en avtale som omhandler den felles forvaring av hunden.

Gjenkjenne at et kjæledyr trives med sin primære eier. Men hvis den eieren ikke er tilgjengelig på grunn av død, funksjonshemming, katastrofe, forsinkelse eller sykdom, er den sekundære forelder et mye bedre valg enn en fremmed i kjæledyrets sinn. De kjenner denne personen.

I stedet for sin primære omsorgsperson vil de føle seg mer trygge med ex. Hvis de trenger å bo for en helg med reise, en uke med ferie eller måneder på grunn av sykdom eller funksjonshemming, bør dette hjemmet bli gjort tilgjengelig for dem. Du vil kanskje aldri se din eks igjen, men kjæledyret ditt kan føle seg annerledes. Dyr tar ikke sider og tilpasser seg ofte for å forandres bedre med en person de kjenner.

Som alltid bør disse avtalene før og etter avtale være skriftlige. Min praksis er full av folk som trodde de hadde kommet til en avtale om felles forvaring bare for å finne, siden det ikke var skriftlig, lenge siden diskusjoner og nåværende følelser kan spille triks på minner.

E: Engasjere i Pet-samtalen omgående

Når du tar med dyr inn i livet, begynner du å snakke om deres fremtidige omsorg hvis noe skulle skje med en eller begge deler. Det kan virke counter-intuitivt, siden kjæledyr er vanligvis kjøpt i gode tider i et forhold. Dette er nettopp hvorfor du bør ta opp spørsmål som involverer et kjæledyrs fremtid. Pet foreldre er sannsynligvis ærlige om hvor mye de vil beholde kjæledyret i sine liv fremover.

Klienter kjører spekteret på hvordan de visualiserer å holde et kjæledyr i sitt liv. Tiden, kostnaden og vanskeligheten ved å eie et kjæledyr alene, blir sjelden adressert i følelsesbelastet kamp for bevaring av kjæledyr. Så setter virkeligheten seg inn. Hvordan klarer du å dele kjæledyret ditt? Hvordan vil de påvirke ditt nye liv? Vil du kunne finne dyrevennlig innkvartering? Jobber du ut av hjemmet ditt? Kan du få hunden / katten til å fungere? Hvordan har du råd til en hundevogn eller rutinemessig kjæledyrpleiepleie? Hva skjer hvis en veterinærhelse forekommer? De fleste ønsker at de hadde engasjert seg i en dypere kjedsamtale og hadde vært mer åpne for konseptet med å dele etter at kampen for forvaring er avgjort.

Men mange exs brenner broen av fremtidige diskusjoner om et kjæledyr, og til slutt som alvorlig påvirker kjæledyret. Hadde samtalen om felles forvaring vært forlovet tidligere, vil gjenværende kjæledyrsforbindelse og kommunikasjon, utenfor forstyrrelsen av et forhold bryte opp, gjøre det mulig for en å ringe til den andre for å hjelpe i en nødsituasjon.

T: Ta deg tid

Nå som du har valgt å delta i kjæledyrsamtalen, ta deg tid til å ta noen avgjørelser og se gjennom avtaler årlig. Ting endrer seg. Når en avtale er gjort, kan den alltid bli revurdert. Livsendringer, prioriteringer endres, og det gjør en persons evne til å ta vare på et kjæledyr. Likevel, hvis du holder 'hvem vil' og 'hvordan' om fremtidens omsorg for kjæledyret ditt på diskusjonstabellen, vil det beste resultatet for alle alltid være din prioritet.

Når du tar deg tid til å se på alle aspekter av kjæledyrs eierskap, opprettholder oppgavene du elsker å gjøre og de ærekrenne, en sunn respekt for det primære omsorgspersonens løpende ansvar.

S: Løs for beste interessen til alle

Dette er det vanlige temaet gjennom hvert av de fire direktiver. Hvis du fortsatt er fokusert på hva som er best for hver av dere, inkludert kjæledyret ditt, vil disse diskusjonene bli sett mindre som en kontemplasjon av dårlige tider fremover og mer om å opprettholde de gode tider fremover. Ta et dypt pust, se på hele bildet og løse det du tror du vil ha. Så se på hva du egentlig kan gjøre.

Folk blir ofte fortalt at de eier et kjæledyr fordi de kjøpte det eller var den bedre foreldre. De vil da kjempe til døden for å bevise at de er den primære eieren eller at de tok bedre vare på kjæledyret. Den eneste som vinner denne kampen er advokat som blir betalt for å holde opp klientens syn på sitt kjæledyr eierskap. (Merk: Som en talsmannsadvokat følte jeg meg forpliktet til å fortelle kundene sine juridiske rettigheter med hensyn til deres eiendomsrett i et kjære kjæledyr. Denne diskusjonen støtter ikke alle interessenters interesser. Loven krever at advokaten din representerer deg nidkjær. Det som er bra for alle, er kanskje ikke det beste resultatet for en enkelt klient. Dette er grunnen til at jeg formidler og ikke lenger taler for slike uenigheter.)

I virkeligheten elsker kjæledyret begge omsorgspersoner, kanskje en mer enn den andre, men begge i en klemme. Hvis det beste resultatet for kjæledyret ditt er å være med deg eller din eks, må du huske på disse diskusjonene. Ikke bli sporet av det som noen sier om lovlig eierskap av kjæledyret. Hold den fredelige løsningen av dette problemet for alle involverte i forkant av prosessen.

Image
Image

Debra Vey Voda-Hamilton er rektor for Hamilton lov og mekling (HLM). Debra gir et alternativt middel til å løse uenigheter mellom kjæledyrentusiaster over misforståelser, feilinformasjon eller oversikter. Hun hjelper eiere avtale med naboer over bjeffende hund og skilsmissepar som arrangerer kjæledyrsforeldringsavtaler. Hun gjør det mulig å finne en mindre oppvarmet samtale mellom veterinærene og deres klienter, leilighet / samboer og ledelse og kjæledyrinformasjon eller produktleverandører og deres lesere eller klienter. Hennes meklingspraksis gir et nøytralt grunnlag for å ha samtalen du vil ha mens du fredelig opprettholder et forhold mellom partiene. Hun jobber med alle som ønsker å fremme sin lidenskap med kjæledyr, samtidig som de reduserer eksponeringen for konflikt og rettssaker. Du kan nå Debra på 914-273-1085 eller på hennes hjemmeside på www.hamiltonlawandmediation.com

Anbefalt: