Logo no.sciencebiweekly.com

Hemmelighet til Long Dog Life Revealed: Det blir Spoiled Rotten!

Innholdsfortegnelse:

Hemmelighet til Long Dog Life Revealed: Det blir Spoiled Rotten!
Hemmelighet til Long Dog Life Revealed: Det blir Spoiled Rotten!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hemmelighet til Long Dog Life Revealed: Det blir Spoiled Rotten!

Video: Hemmelighet til Long Dog Life Revealed: Det blir Spoiled Rotten!
Video: SHE DIDN'T KNOW THERE WERE CAMERAS... LOOK WHAT SHE DID! 2024, April
Anonim

Bilder av: Pete Cartwright

En 23 år gammel pooch i Storbritannia gjør sitt beste for å bli hos familien så lenge han kan. Hans far sier at det er kjærlighet og lojalitet som har holdt ham med dem så lenge.

Det er så vanskelig for eldre hunder å bli vedtatt noen ganger. Slik var situasjonen for den 16 år gamle Charlie tilbake i 2010, da han fant seg overlevert på Dogs Trust-lyet i Storbritannia. Hans eiere ville ikke ha ham lenger, da barnebarnet skulle bli født, og Charlie fant seg hjemløs.

Relatert: Old Dog Haven gir eldre husdyr og verdighet

Da Stuart Smith og hans kone Kim kom til lyet på jakt etter et nytt pelsfamiliemedlem, var de ikke akkurat ute etter en eldre hund. Men Smith sier at når de så ham, visste de at han var deres. Det var bare noe om øynene hans som fortalte paret at han var en spesiell hund.

Ikke vite hvor mye tid de ville ha med Charlie, tok Smiths ham og bortskjemt ham råtten. Smith sier at Charlie elsker alle skapende bekvemmeligheter med koselige senger og gode matvarer og godbiter, men for det meste elsker han den overdådig brukte kjærligheten og hengivenheten han får.

Og Smith sier det må bare være grunnen til at Charlie fortsatt går sterk, syv år senere, ved 23-åringen. En av de eldste levende hundene i Storbritannia, nyter Charlie fremdeles korte turer og selskap med sine pels søsken (og selv om de er eldre selv, unge i sammenligning!) 12 år gamle Lucy og Zack. Smith sier at selv om Charlie ikke går rundt ganske som han pleide, vil han og hans kone bære ham opp i åsene, slik at han fortsatt kan nyte friskt landsluft.

Related: Senior Dog Adoptions Are On The Rise!

Mens Charlie har flere år til å gå før han topp Guinness World Record-holder Bluey, som levde å være 29 år gammel, sier Smiths at de vil tilbringe hele tiden de elsker ham og gir ham det lykkeligste hjemmet de muligens kan gi. Selv om de reddet ham, er det klart at gleden han bringer dem, returneres ti ganger!

[Kilde: I dag]

Anbefalt: