Logo no.sciencebiweekly.com

Undersøkelse: UK Pet foreldre bruker mer på kjæledyr enn barn

Innholdsfortegnelse:

Undersøkelse: UK Pet foreldre bruker mer på kjæledyr enn barn
Undersøkelse: UK Pet foreldre bruker mer på kjæledyr enn barn

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Undersøkelse: UK Pet foreldre bruker mer på kjæledyr enn barn

Video: Undersøkelse: UK Pet foreldre bruker mer på kjæledyr enn barn
Video: DuckTales | Episode | The Golden Lagoon | Hindi 2024, April
Anonim

Bilder av: Alden Chadwick / Flickr

Det er ingen hemmelighet at kjæledyrbransjen blomstrer, etter hvert som fødselsrenten går ned mens petenes eierandel øker. En ny undersøkelse ut av England hevder at hundeiere bruker mer på sine kjæledyr enn de gjør på sine egne barn.

I England er det anslått at hundenes foreldre tilbringer omtrent £ 199 i måneden på sine kjæledyr (ca $ 244 amerikanske dollar) for forsyninger og omsorg, totalt rundt £ 2400 (eller nesten $ 3000 US) i året. Disse pengene blir brukt på ting som mat, veterinærtjenester, trening, pleie og leker, blant annet.

Spesialisert hundematprodusent Tails.com spurte hundeiere og fant at over halvparten av kjæledyrsforeldrene spurte seg innlagt å spenne mer på hundens omsorg hver måned enn på deres (menneskelige) barns omsorg. Om lag 78% av dyreeiere innrømmet også at de brydde seg mer om sitt kjæledyrs helse og velvære enn de gjorde sine egne, og noen ringer England til en familie av Pet Parents, i stedet for bare kjæledyr eiere.

Relatert: Pet foreldre blir tilbudt Paw-ternity Leave fra arbeidsgivere

Undersøkelsen oppdaget også at over halvparten av de som har innrømmet å ringe seg til jobb har gjort det for å ta vare på hunden deres, mens nesten tre fjerdedel av de undersøkte innrømmet at de tok sitt kjæledyr til veterinæren oftere enn de så sin egen lege.

Tails.com Head Veterinarian Dr. Sean McCormack sier at England er en nasjon av hundelskere og som hunder er en del av familier, er det naturlig at de blir behandlet som familiemedlemmer med lignende bekymringer og utgifter. Ifølge sine funn bruker den gjennomsnittlige kjæledyrforeldre omtrent to timer om dagen med å bekymre seg for hunden sin, med nesten 80% undersøkte at de på slutten av arbeidsdagen haster hjem fra jobben for å se hunden sin. En stor del av hundrevis av hundenes eiere hevdet innrømmet at de savner hundene sine i løpet av dagen, og nesten 40% har noen form for overvåking og aktivitetssporing / hjernens treningsmuligheter hjemme for sine hunder mens de er skilt.

Relatert: Lazy London Pet foreldre i for en crappy overraskelse

Informasjonen viser at kjæledyrseiere i England elsker sine hunder dypt, og ser etter måter å ikke bare holde kjæledyrene sunne og glade, men å konsekvent gjøre det til sitt mål. Å se som hunder er mannens beste venn, vi finner det målet ganske verdifullt!

Anbefalt: