Logo no.sciencebiweekly.com

University of Washington for å studere New Dog Anti-Aging Drug

Innholdsfortegnelse:

University of Washington for å studere New Dog Anti-Aging Drug
University of Washington for å studere New Dog Anti-Aging Drug

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: University of Washington for å studere New Dog Anti-Aging Drug

Video: University of Washington for å studere New Dog Anti-Aging Drug
Video: CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent 2024, April
Anonim

Bilder av: Ingak / Bigstock

Du vil at hunden din skal leve for alltid, men du vil bosette deg i 20-25 år, ikke sant? Visste du at rasen du velger, har mye å gjøre med hvor lenge hunden din vil leve?

Større hunder kan ikke gjøre det over 11 år … og det betyr at du kan gråte dobbelt så mye i livet ditt på grunn av tap av en hund.

Vel, University of Washington anti-aging forskere vil begynne å samle data som hjelper dem med å finne ut hva som skjer med hundene - hvorfor små hunder lever til å være rundt 20 og større hunder er ikke så heldige.

Relatert lenke: The ABCs om hvordan du forlenger din eldre hundes levetid

En del av grunnen til at hundene ikke lever for å være gamle og begynner å degenerere raskt, noen ganger etter fylte 7 år, kan være relatert til miljøet.

Akkurat som en kanari ble tatt inn i gruvene for å avgjøre når gassene ikke var rett for gruvearbeidere, kan våre kjæledyr hunde være sentinels for oss. Hva som skjer med dem kan være en forløper for hva som skjer og skjer med oss.

Forskerne søker etter 10 000 hunder som en del av studien, og vil samle informasjon om genotypen til hver hund, mikrobiomet (nyttige bakterier i tarmkanalen), epigenom og metabolom.

Relatert lenke: Hva er All Controversy Around Hybrid Vigor in Dogs

De vil også finne ut om en høy dose Rapamycin, et legemiddel for hjertefunksjon, vil forbedre hundene med sviktende hjerteforhold.

Selv om jeg ikke er antivitenskap, er det viktig å merke seg at gener ikke er alt. Livets lengde bestemmes også av miljøet. Det inkluderer visse kjemikalier, plantevernmidler og matvarer som slår av gener for helse og slår på gener for sykdom.

Miljøet betyr også hundens næringsstatus - hvor mye av vitaminer og mineraler får han for god helse og hva er han i. Som i mennesker, kan vitamin- og mineralmangel føre til problemer som fører til kortere levetid.

Her er hva du kan gjøre for å forlenge hundens liv: start med det grunnleggende. Hva er næringsstoffene som hjertet trenger for å fungere og gi dem det? Få disse svarene og gjør deretter endringer i hundemat, slik at alle hundene kan leve lenger.

Men hvis du er interessert i å delta i studien, kan du få mer informasjon ved å kontakte University of Washington.

Kilde: [Smithsonian Mag]

Anbefalt: