Logo no.sciencebiweekly.com

Hundedagene til sommeren Essentials for Pups og deres folk

Hundedagene til sommeren Essentials for Pups og deres folk
Hundedagene til sommeren Essentials for Pups og deres folk

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hundedagene til sommeren Essentials for Pups og deres folk

Video: Hundedagene til sommeren Essentials for Pups og deres folk
Video: Dog Days Of Summer Collection! 2024, April
Anonim

Hundedagene til sommeren er kommet, og kalenderen din fyller allerede opp med eventyrlige planer for deg og din pooch! Pass på at alle basene dine er dekket når det gjelder sommerstil. Vi har trukket nøkkelreiser, tilbehør og leketøy for å holde både deg og din hund underholdt på alle dine hundedatoer og pokker i sommer! La spillene begynne!

For din elev

1. Pawz hund støvler,$14

Pawz Dog Støvler er en avgjørende pup-cessory for hunden din i sommermånedene. De er vanntette og engangsbestandige og vil holde ungens poter beskyttet mot brennende varmtbelegg, i tillegg til å holde leire og sand ut av hjemmet ditt! Les mer om disse fantastiske kreasjonene her.

Image
Image

2. Lerretøystøy,$160

Ta din pup overalt med Love Thy Beast's lerret pet tote. Disse totes er ekstremt slitesterk og gir en komfortabel tur for eleven din mens du blir trukket rundt byens gater og offentlig transport, for ikke å nevne helger unna. De er super søte og stilige å starte opp!

Image
Image

3. Shark Swim Vest,$69.99

Vis de flotte hvite som er sjef med den beste hundeliv vest noensinne. Det gir full kroppsflatestøtte i og rundt vannet og dorsalfinen og håndtaket på baksiden gjør det mulig for rask kontroll av valpen din. Dette er et absolutt must for enhver hund som elsker å leke i vannet.

Image
Image

4. Baseball for hunder,$14

Hvis pupen din er en sucker for å hente, vil dette baseball bli et hjem løp. Det hopper, det flyter, og best av alt, du kan fylle det med godbiter. Laget i USA av Planet Dog.

Image
Image

5. Harry Barker Striped Bed Roll,$64

Sommeren er sesongen for utflukter og opplevelser, og uansett hvor du går din mutt trenger et mykt sted å hvile hodet. Den maskinvaskbare Classic Stripe Dog Bedroll fra Harry Barker er opp til oppgaven. Laget av en super-holdbar blanding av jute og bomull, og fylt med miljøvennlig fylling, er denne sengen perfekt for kasser, biler, reiser og til og med en passende stropp for bære og lagring.

Image
Image

6. Central Park Bandana,$25

Reversibel med to klassiske sommertyger og trimmet med ruskind, med denne bandanaen din mutt vil være den best kledde på hvilken som helst hundepark eller grill!

Image
Image

7. Camp Cloon Dog Paddle Tee,$23

Campvibber går med hånd og pote med hundevibber, og CAMP CLOON kombinerer de to perfekt med deres stilin 'pup digs. Kast denne søte Dog Paddle Tee på Fido og hodet til din campingplass! Designet og håndskjerm utskrift i New Zealand.

Image
Image

8. Lodge Button Up Tee,$13

Hver pupp trenger en frisk plaid-knapp i livet for sine sommerhvalpe datoer. Denne knappen opp skjorte fra CAMP CLOON er det perfekte laget for å legge til din furry dude's look.

Image
Image

For deg

9. Bark & Co Shoodles,$74

Våre eksklusive Shoodles er pusset med kule hundeillustrasjoner av Dave Coverly. Og Shoodle-innleggssolen masserer luftnubber til tærne, og en skummel boble for dine hæler. Bruk dem hvor du vil at føttene dine skal se søte og føle seg gale, komfortable.

Image
Image

10. Ingen dårlige hunder Tank,$35

Ingen dårlige dager, ingen dårlige hunder! Hvis du er på jakt etter en ny sommeruniform, er dette det. Enten du rocker dette til din favoritt hundevennlige strand eller til en hundestang for en frostig øl, er du bundet til å gjøre noen nye furiends med denne tanken fra Bean Goods.

Image
Image

11. Hår av hundekolben,$15

Snakker om hundestang … du vet den eneste kur for en crummy søndag morgen er hundens hår! Bland opp en mimosa å gå med denne bærbare, sammenleggbare toteflasken fra Tote + Able og la glasset være hjemme. Dekket i nittet tungt lerret, holder den rullbare, sammenleggbare innerposen et helt glass vin (eller noen form for nydelig libation), og er perfekt for å få en drink i det store ute med dawg.

Image
Image

12. Vin Glass - Fantastisk for hunder,$11

Hundedager på sommeren bør alltid inkludere rosé med en side av valpebryggen. Nyt en drink i eleganse, komplett med en stilig Spaniel. Denne vintagearmaturen er utstyrt med vintage kunstverk av Constance Depler Coleman, og er perfekt for et splash av din fineste vino på en varm sommerdag.

Image
Image

13. Hundedagskjorta,$21.99

Kunne denne skjorten være mer pawfect ?! Feire hundedager sommeren i stil med denne super søte Retriever-tee!

Image
Image

14. I hunden stole vi på Tote,$22

Vis din kjærlighet til pooches- og Bark & Co- med denne tote-allierte awesome bag. Det er stort nok til å bære dagligvarer, bøker eller til og med en furry reisende.

Image
Image

15. Frenchie Dad Hat,$28

En pappa lue som også er en hund lue og også en denim lue ?! Å vinne! Med justerbart metall lukning og henting Frenchie broderi.

Anbefalt: